Kinesioloog Mies Bartholomeus viert jubileum met 3e editie mini symposium en markt


Dit jaar zit gerenommeerd kinesioloog* Mies Bartholomeus uit Sint Nicolaasga al 30 jaar in het vak. Vandaar dat zij op zondag 3 september 2017 voor de 3e keer een mini symposium organiseert, ditmaal met het thema ‘Hoe bestaat het?’. Dit thema gaat over de verwondering. Hoe ons lichaam functioneert en de wijsheid die er in te vinden is. Maar ook over de communicatie, het uitwisselen van informatie/energie in ons én tussen ons. Tevens is er naast het symposium een Hart en ziel markt met een grote diversiteit aan standhouders. Het symposium vindt plaats in de R.K. kerk in Sint Nicolaasga en de markt in het zalencentrum tegenover de kerk. 

Mies Bartholomeus heeft, sinds ze haar eigen praktijk in 1987 opende, gemerkt dat er veel veranderd is in haar vakgebied. Alternatieve geneeswijze is inmiddels complementaire zorg geworden en heeft een ander aanzien gekregen. Ze merkt dat steeds meer mensen open staan voor deze vorm van zorg. Daarom heeft ze besloten dit mini symposium te organiseren rond het thema van de bijzondere wijsheid die in iedereen aanwezig is.

De sprekers tijdens het mini symposium zijn Steven Pont (ontwikkelingspsycholoog en gezinstherapeut), Mariëlle Hebing (yoga docente en massage therapeute) en Mies Bartholomeus zelf. Zij gaan ieder vanuit hun eigen denkwijze en vakgebied in op de mogelijkheden om helend bezig te zijn. Het symposium is van 13.30 tot 16.30 uur. De Hart en ziel markt is te bezoeken van 11.00 tot 13.30 uur en van 16.30 tot 18.00 uur. Diverse standhouders verkopen mooie, lekkere, gezonde en bijzondere producten of geven informatie (tijdens het symposium is de markt gesloten).

Met het mini symposium wil Mies Bartholomeus zoveel mogelijk mensen bereiken. Onder andere mensen die op zoek zijn naar nieuwe wegen, die open staan voor nieuwe zienswijzen en nieuwsgierig zijn. Maar ook heel specifiek bijvoorbeeld ouders en mensen die beroepsmatig bij kinderen betrokken zijn en die graag meer willen weten over gedragsproblematiek van kinderen.

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.miesbartholomeus.nl.