Categorie Wonen

Tot welke leeftijd kan je een hypotheek krijgen?

Het leven na je vijftigste brengt nieuwe kansen en uitdagingen met zich mee, en een daarvan kan de behoefte zijn aan een nieuwe woning. Misschien wil je verhuizen naar een kleiner huis, dichter bij familie wonen, of je droomhuis kopen voor je pensioen. Ongeacht de reden, een veelvoorkomende vraag onder vijftigplussers is: "Tot welke leeftijd kan je eigenlijk een hypotheek krijgen?"
Lees meerTot welke leeftijd kan je een hypotheek krijgen?

Energie en geld besparen in de zomer

Tijdens zomerhitte verlangen we allemaal naar verfrissende briesjes en aangename temperaturen. Maar een airco aanzetten of een ventilator leidt tot een flinke stijging van ons energieverbruik en uiteindelijk tot een hoge energierekening. Daar zitten we niet op te wachten. Gelukkig zijn er heel veel eenvoudige en effectieve manieren om energie te besparen tijdens de zomermaanden. Hier kan je tien waardevolle tips vinden.
Lees meerEnergie en geld besparen in de zomer

De vijf voordelen van een houten tuinhuis met overkapping

Een tuinhuis is zoveel meer dan een alleen een praktische opslagruimte. Natuurlijk is het een praktische ruimte voor het opbergen van kampeerspullen, gereedschap en fietsen. Maar een houten tuinhuis met overkapping heeft nog veel meer te bieden. Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Lees hier de vele voordelen die een houten tuinhuis met overkapping heeft.
Lees meerDe vijf voordelen van een houten tuinhuis met overkapping