Cher

Zeventiger Cher blijft zingen

Er wordt regelmatig geschreven over de niet meer zo piepe ex-Beatle Paul McCartney of Rolling Stone Mick Jagger, maar de dames kunnen er ook wat van. Neem nu Cher… in de zeventig en still going strong!

Ze is inmiddels 72 jaar, Cherilyn Sarkisian LaPiere, zoals Cher voluit heet. Het is al een heel leven geleden dat ze succesvol op de planken stond met haar toenmalige echtgenoot Sonny. We schreven eerder al over dit muzikale liefdesduo.

ABBA-klassiekers

Sonny kwam in 1998 om bij een skiongeluk, maar Cher is nog springlevend. Ze is deze zomer te zien in de film ‘Mamma Mia! 2’ waarin ze de moeder van haar vriendin Meryl Streep speelt. Ze zong voor deze film ook een aantal ABBA-klassiekers in.

 

Verder is er een musical over haar leven in de maak die ‘The Cher Show’ gaat heten en dit najaar op Broadway zijn première moet beleven. Als dat lukt, want Cher schijnt nog niet tevreden te zijn.

Dat is ze blijkbaar wel over haar nieuwe muzikale avontuur. Via Twitter liet ze zondag weten dat ze een nieuw album uit gaat brengen, waarschijnlijk in september. Het zou haar 26e studioalbum worden en het eerste sinds Closer To The Truth uit 2013.

Beluister hier haar bekendste nummers.

Foto: Wikimedia

Deel dit artikel

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar top