Voor een kampeervakantie ga je naar Caravana

Nu een vakantiebestemming kiezen? Ga voor inspiratie naar Caravana. Dé beurs voor kampeerliefhebbers. Check ook onze 50+ agenda.

Vakantie en reizen

Het is nog altijd een populaire vakantie: de kampeervakantie. Wie wil weten wat er op dit gebied allemaal wordt aangeboden kan vanaf donderdag 18 januari op Caravana terecht. 

Caravana, de grootste kampeerbeurs van Nederland, is bij uitstek dé beurs om een kampeerbestemming te kiezen. Op geen enkele andere kampeerbeurs is het campingaanbod zo hoog. Ruim 200 campings vertegenwoordigen samen zo’n 16 verschillende Europese Bestemmingen. Naast de meest populaire vakantiebestemmingen, zoals Frankrijk, Duitsland en Italië, zijn ook de minder bekende vakantielanden op de Caravana te vinden.

Primeur: de ICamp

De ICamp is dé primeur van Caravana 2018. Is het een caravan of een vouwwagen? De ICamp combineert het beste van beide. Deze vouwcaravan is modern vormgegeven en weegt slechts 538 kg. Hierdoor is dit kampeermiddel ook uitermate geschikt voor kleinere auto’s. Daarbij heeft de ICamp een elektrisch dak. Al met al combineert de ICamp drie comfortpunten: transportgemak, opzetgemak en kampeergemak!

Nieuwe deelnemers

Op Caravana 2018 mag het WTC Expo Leeuwarden een aantal nieuwe deelnemers verwelkomen. TenCate Outdoor Fabrics is onder veel bezoekers bekend, maar is dit jaar voor het eerst aanwezig als deelnemer. Ook Haffkamp Holidays staat dit jaar voor het eerst in Leeuwarden, en niet met zomaar een merk: Morelo Campers. Morelo is een mooie toevoeging op het bestaande camper portfolio van de Caravana. 
Femke Beekink, beursmanager van de Caravana 2018: “Ieder jaar zijn we trots op de diversiteit van onze beurs: zo ook dit jaar! Bezoekers kunnen bij ons terecht voor een kampeermiddel, de leukste campings en de meest handige kampeeraccessoires. Dit totaalaanbod maakt Caravana zo’n succes’.’

Onthullingen

De NKC stand voelt voor de camperaar natuurlijk als thuiskomen. Naast dat je hier terecht kunt met vragen, organiseert de NKC ook weer de ‘Kampeerauto van het jaar’ verkiezing. De bekendmaking van de winnaars in de categorieën buscamper, half integraal en integraal zal op Caravana plaatsvinden op donderdag 18 januari om 11 uur.
Diezelfde dag wordt om 13 uur ook de winnaar van de designwedstrijd bekend gemaakt. Tien genomineerde studenten hebben hun perceptie van ‘het kampeermiddel van de toekomst’ uitgewerkt.

Caravana: 18 tot en met 23 januari in WTC expo Leeuwarden. Meer info klik hier.