close
  • dinsdag 14 juli
Reizen

Van deze Overijsselse camping krijg je een echte oppepper

Van deze Overijsselse camping krijg je een echte oppepper

Stel je eens voor. Luisteren naar het geluid van de vogels, de wind in de bomen en kijken naar de prachtige herfstkleuren. Wie last heeft van een opgejaagd gevoel moet eens wat meer tijd doorbrengen in de natuur. Dat kan uitstekend in de omgeving van Vechtdal Overijssel.

De plek om te ontstressen

Een natuurlijke omgeving vermindert stress. Voor wie in het dagelijkse leven een kantoorbaan heeft of zich momenteel heel erg moe voelt, is tijd buiten doorbrengen heerlijk. Overijssel is de plek bij uitstek om tot rust te komen. Charme Camping Heidepark is gelegen in een prachtige streek, met als thuishaven Lemelerveld. Wandel en fietsliefhebbers hebben hier volop keus. Wist je dat je door meer tijd door te brengen in de natuur chronische stressklachten en oververmoeidheid kunt voorkomen?

En er is meer

Natuurlijk is het naast al die natuur leuk om af en toe de drukte op te zoeken en op een gezellig terrasje neer te strijken. Lemerveld ligt op fietsafstand van de toeristische plaatsen Ommen, Dalfsen en Hellendoorn. Daarnaast ben je zo in de nabijheid van de Lemeler- en Archemerberg met uitgestrekte fiets- en wandelpaden. Verder zijn er in de provincie mooie bezienswaardigheden te vinden zoals De Hanzestad Kampen, Giethoorn, Proosdij en Smokkelmuseum in Losser.

Luxe en een campinggevoel

Voor wie wel een campinggevoel wil, maar toch liever iets meer luxe heeft zijn er op Charme Camping Heidepark verschillende accommodaties te vinden. Wellicht is glamping iets voor jou! Wil je daarover meer weten? Lees dan eens ons artikel: Glamping in Overijssel, ja echt! Bovendien zijn er tevens huurmogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een luxe zespersoons stacaravan, een vakantiehut, trekkershut of een safaritent.

Positiviteit en energie bijtanken

Aarzel niet langer en breng je herfstvakantie door in de provincie Overijssel. Het zal je niet alleen versteld doen staan wat voor prachtige omgeving het is, maar het zal je ook verbazen wat het doet met je gevoel. Uit onderzoek blijkt namelijk dat tijd doorbrengen in de natuur negatieve emoties zoals somberheid, angst en vermoeidheid laat verdwijnen. Laat maar komen die bak energie en positiviteit!

Dit artikel is geschreven door de redactie in samenwerking met Charme Camping Heidepark

Geschreven door: Redactie