close
  • vrijdag 17 september
Reizen

Vakantie in Nederland? Doen!

Vakantie in Nederland? Doen!

Vakantie in Nederland is zeker niet saai en biedt veel voordelen. Geen lange autorit, goedkoper dan het buitenland en wat erg handig is: geen andere taal! Grootste voordeel is dat je kunt wachten tot het perfect weer is. Schijnt het zonnetje? Pak je spullen en boek een leuke camping. Zuid-Holland is een goed voorbeeld van een mooie provincie om je vakantie door te brengen.

Strand, de Bollenstreek, Rotterdam

Het is heel divers. Van een strandwandeling maken tot het bezoeken van een leuke stad zoals Rotterdam. Daar vind je attracties zoals dierentuin Diergaarde Blijdorp, de Wilhelminapier met de Erasmusbrug en uiteraard de Euromast. Hou je van fietsen en wandelen? Keuze genoeg. In het voorjaar geniet je van de prachtige kleuren in de Bollenstreek en aan de rand van Zuid-Holland ligt het schitterende natuurgebied de Biesbosch. Dichtbij Rotterdam ligt het natuurgebied De Krimpenerwaard.

Camping de Krabbeplaat

Eigen land, Zuid-Holland, maar welke camping moet je boeken? Check camping De Krabbeplaat in Brielle. Een luxe 4,5 sterren familiecamping met voor elke gast een geschikt onderkomen. Van een comfortabele stacaravan tot een rustige kampeerplek. Een echte aanrader is de eenvoudige trekkershut. Uitermate geschikt voor de rondtrekkende vakantieganger.

De locatie van de camping is prachtig. Midden in een natuurlijk recreatiegebied en direct aan het water van het Brielse Meer. Dè camping om te zwemmen, vissen en bootje te varen. In de directe omgeving zijn gezellige dorpjes en twee unieke vestingsteden te vinden: Brielle en Hellevoetsluis. Geniet van de schitterende historische monumenten en rust lekker uit op de gezellige terrasjes.

Natuur, alle ruimte en een persoonlijke sfeer

Ben je natuurliefhebber dan verdient deze camping zeker je belangstelling. De eigenaar heeft veel aandacht voor de natuur. Zo hangen er broednestkasten, liggen er houtrillen voor egels, bunzings, wezels en kleine vogels en zijn er ruigteplaatsen voor vlinders.

Extra fijn op deze camping is dat je als kampeerder alle ruimte hebt. De kampeerplaatsen zijn minimaal 80 vierkante meter en voor grotere groepen van 20 tot zelfs 450 personen is er een speciaal veld beschikbaar. Bijzonder leuk is dat de eigenaar van De Krabbeplaat op de camping woont. Hierdoor kent hij zijn gasten goed en dat zorgt voor een persoonlijke sfeer.

 

Dit artikel is geschreven door de redactie in samenwerking met Camping De Krabbeplaat

Geschreven door: Redactie