close
  • woensdag 2 december
Nostalgie

Grote reünie van “Te land ter zee en in de lucht”

Grote reünie van “Te land ter zee en in de lucht”

Op zondag 2 juni zal er een grote reünie van het toenmalige immens populaire tv programma “Te land ter zee en in de lucht” plaatsvinden. Dit initiatief is van Johan Vlemmix; oud-deelnemer én starter van het geliefde tv programma. Deze – meest spraakmakende – deelnemer aller tijde wordt er nog dagelijks aan herinnerd en over aangesproken. 

“Veel mensen missen dit programma, wat helaas in 2011 is gestopt. Ik heb vele deelnemers leren kennen, want vaak zag je toch dezelfde deelnemers weer terug en ontstond er toch een soort kameraadschap”, vertelt Vlemmix. “Met deze gedachten had ik ineens zoiets, waarom organiseer ik niet een reünie van iedereen die bij het programma (ooit) betrokken is geweest in welke vorm dan ook?” De bedoeling is dat het bij zijn markante villa in Eindhoven gaat plaatsvinden.

Herinneringen

“Alle deelnemers en medewerkers hebben warme en mooie herinneringen aan deze periode en hoe leuk is het als we deze weer eens samen met elkaar kunnen delen?” vervolgt Vlemmix verder. “Van presentator, tot kabeldrager, tot (oud)deelnemer; iedereen is welkom.”

Boekpresentatie en expositie 

Op deze dag zal ook het boek ’40 jaar TV historie “Te land ter zee en in de lucht’ gepresenteerd worden. Vol met mooie foto’s en kostbare herinneringen. Verder is er een expositie van het programma te bewonderen met unieke spullen daarvan. 

Meld je aan vóór zaterdag 25 mei 

Bent u, of kent u mensen die op de een of andere manier waren betrokken bij dit mooie programma, geef je/ze dan op voor deze reünie en ga samen met alle andere weer mooie herinneringen ophalen om verder te koesteren. Dat kan door een mail te sturen naar: johanvlemmix@hotmail.com of aanmelden via de speciale facebook pagina: ‘Te land ter zee en in de lucht reünie’.

Hoofdfoto: Wikipedia 

Geschreven door: Redactie