Daarom kan delen via Facebook nuttig zijn

Na een online zoekactie is het gelukt om het Nederlandse stel te vinden dat een camera liet liggen in een auto in Ierland. Anders was het maar zonde van al die mooie kiekjes geweest. 

We mopperen nogal eens op mensen die veelvuldig met hun neus in hun telefoon zitten en zich vooral op Facebook begeven, maar dit keer kunnen we daar een positief bericht aan koppelen. Want door een bericht veel te delen werd een zoekactie tot een goed einde gebracht. 

De foto die rondging op Facebook (Kingdom of Kerry). 

Kiekjes uit een gevonden fototoestel

Het is niet de eerste keer dat zoiets gebeurt, maar het spreekt toch altijd tot de verbeelding: kiekjes van onbekende mensen uit een gevonden fototoestel. Dit keer bleef er een toestel vol foto’s achter in een auto in Ierland.

Niet te traceren

Het toestel werd daags nadat het koppel een lift had gekregen, aangetroffen in de auto. De medewerker van de organisatie The Kingdom Of Kerry, die de auto bestuurde, ging op zoek naar het stel, maar kon ze niet traceren. Het enige wat de organisatie wist is dat deze mensen na het weekend terug naar huis zouden vliegen. 

Hoe we ons hechten aan vakantiefoto’s

We weten allemaal hoe we ons kunnen hechten aan foto’s die we tijdens vakanties maken, en moeten er niet aan denken dat allemaal weer kwijt te zijn. Door Facebookberichten te delen, heeft dit stel de camera met foto’s terug. 

De reactie van de vinder: Thank you everyone who shared, due to your posts we now have located the owner and the camera with all of his holiday photos are no longer homeless. 

Deel dit artikel

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar top