close
  • maandag 6 april
Reizen

Boek een privé boottour en geniet van een luxe rondvaart

Boek een privé boottour en geniet van een luxe rondvaart

Hoewel de wind en de regen van de laatste tijd wellicht anders doen vermoeden, staat voordat je het weet de lente weer op de stoep. Plan je dit voorjaar een uitstapje in Amsterdam dat bij mooi weer extra goed uit de verf komt? Dan doen we je graag de suggestie om een luxe boottour over de grachten te maken. De uitgebreide vloot van Amsterdam Boattour biedt je de keuze uit maar liefst drie verschillende salonboten. Met familie, vrienden of collega’s maak je hiermee een luxe rondvaart langs de vele mooie plekken die de hoofdstad te bieden heeft. Met catering op maat maak je de privé boat tour helemaal compleet. Of je nu kiest voor een borrel met smaakvolle hapjes en drankjes of voor een uitgebreid diner, alles is mogelijk.

Professionele schipper

Een professionele schipper vaart je langs de mooiste plekken die de stad te bieden heeft. Hier zal je met een reguliere boottocht nooit snel komen. Amsterdam Boattour heeft een vergunning voor het centrum die het toestaat om overal te varen. De vaartocht kan bovendien exact af op jouw wensen worden afgestemd. Een luxueuze rondvaart staat dus garant voor een unieke belevenis. Natuurlijk kun je zelf een start- en eindlocatie aangeven. Hier worden geen voorvaarkosten voor berekend. Kortom: je hebt de regie in eigen handen.

High end faciliteiten

Wanneer je een klassieke salonboot huurt, is genieten van een vorstelijke privé boat tour gegarandeerd. Amsterdam Boattour heeft twee verschillende salonboaten waarmee je een luxe rondvaart in stijl maakt door de grachten van Amsterdam. Iedere boot is voorzien van een elektrische, fluisterstille motor. Ongeacht waar je hen voor uitnodigt, genieten jij en je gezelschap op deze manier optimaal van de luxe boottour. De Valerie en de Marjet zijn stuk voor stuk uitgerust met high end faciliteiten en hebben een rijke geschiedenis. Ze bieden plaats aan groepen variërend van negentien tot vijftig personen. Dat maakt deze boten prima geschikt voor het vieren van verjaardagen, jubilea, bedrijfsfeesten en business meetings. Ook de riante zitplekken en het betoverend mooie uitzicht staan garant voor de perfecte luxe rondvaart.

Hapjes en drankjes aan boord

Tijdens een luxury boat tour mogen tongstrelende hapjes en bijpassende drankjes natuurlijk niet ontbreken. Amsterdam Boattour verzorgt catering op maat, volledig afgestemd op jouw wensen. Uiteraard wordt er aan boord geserveerd. Maar het behoort ook tot de mogelijkheden om aan te meren bij leuke cafés en sfeervolle restaurants. Met smaakvol eten en drinken maak je de beleving tijdens een privé boat tour helemaal compleet. Of je nu kiest voor een aangeklede borrel, een uitgebreide lunch, een trendy buffet of een luxe rondvaart met een meergangendiner. Hoe kleed jij jouw luxe boot tour in Amsterdam aan?

Geschreven door: Redactie