Wordt een bekende 50? Huur dan een Abraham opblaaspop! 

Een feestje is natuurlijk altijd leuk, maar als iemand de leeftijd van 50 jaar bereikt is het leuk om het extra te vieren!  Wanneer een vader, vriend, neef(je) of broer 50 jaar wordt, is het dus tijd om groot uit te pakken.

Wat is de geschiedenis van een Abraham opblaaspop?

Waar het echt vandaan komt dat kunnen we niet met 100% zekerheid zeggen, maar over het algemeen wordt vermeld dat ‘Abraham’ komt uit de bijbel. Met volle overtuiging durven we het niet zeggen en een echt goede uitleg van waarom we iemand Abraham noemen als hij 50 jaar wordt is er dus niet. Wel kunnen we dus terugkijken naar deze vers en wordt deze nagenoeg door iedereen geaccepteerd.

Zorg voor een onvergetelijke dag met een opblaaspop

Met een Abraham opblaaspop in de tuin zorg je automatisch voor een onvergetelijke dag. Alle voorbijgangers zal het opvallen, het is niet te missen! Niet iedere opblaaspop is gemaakt om te laten zien aan je omgeving, maar deze hilarische modellen zijn geschikt voor alle leeftijden om te bewonderen… Ze brengen een eerbetoon aan onze 50-jarige papa’s, ooms, vrienden en collega’s.

Een Abraham pop als een symbool van 50 jaar

Eigenlijk is de traditie van Abraham ‘zien’ voor mensen die vijftig jaar oud worden helemaal niet zo oud als je wellicht zou denken. Deze viering dateert namelijk uit de negentiende eeuw. Het concept van de opblaas Abraham pop is typisch Nederlands. In Duitsland kennen ze ook wel Abrahamstag (letterlijk Abrahamsdag) maar grote poppen in de tuin is daar niet de traditie die het hier is.

Voor welke Abraham opblaaspop kies jij?

Iedereen heeft zo zijn eigen wensen en voorkeuren over de opblaaspop. We hopen je met dit artikel genoeg geïnformeerd te hebben om ook een Abraham 50 jaar pop te huren. Ook jouw vader, vriend, neef of broer wordt maar één keer in zijn leven 50. Vier dit goed! Wil je nou nog meer weten over de soorten opblaaspoppen? Neem dan eens een kijkje op Blaasop.nl.

Deel dit artikel

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar boven
Scroll naar top