Verzegel je liefde in een moment door middel van een loveshoot

Een loveshoot is een fotoshoot wat je geweldig kan doen met je partner. Een moment om je liefde of een moment te verzegelen door middel van een foto. Het fijne van een loveshoot is dat dit op elk gewenste plek of moment vastgelegd kan worden. Een romantisch bos leent zich hier overigens uitstekend voor. Een prachtig effect kan gerealiseerd worden door het juiste moment van de dag te kiezen. De kleuren die een bos, zandvlakte of groot grasveld kunnen bieden kunnen magisch zijn. Door natuurlijke elementen in je loveshoot te verwerken krijg je altijd een fijn beeld waar je graag naar terugkijkt.
Een loveshoot binnen kan ook heel goed gerealiseerd worden. Hierbij kijken we naar de ruimte (grootte), lichtinval en de kleuren in de omgeving. Vaak zie je dat een loveshoot dan romantisch op een bed gedaan wordt. De kleding dient op elkaar afgestemd te zijn, dit kan een donker shirt zijn maar ook lichte kleuren zijn geen probleem. Het advies is om geen drukke prints aan te doen. Dit kan het beeld verstoren en geeft tevens het effect wegnemen doordat er te veel afleiding optreedt. Een styleguide is iets wat je ook kan verwachten, dus mochten er onzekerheden zijn over de beste manier van kleden dan wordt dit aangeboden.
Wat altijd enorm leuk is, is om met gezinnen mee te groeien. Een vervolg van een loveshoot kan vaak een zwangerschapsshoot zijn. Een prachtig moment die eveneens samen kan vastleggen. Dit is een prachtig moment waar je samen veel deelt en de roze wolk prachtig vastgelegd kan worden. Het verwachtingsvolle positieve gevoel, dat je voor altijd wilt koesteren. Een zwangerschapsshoot zorgt ervoor dat het moment voor altijd vastgelegd wordt.
Een zwangerschapsshoot boek je eenvoudig maar het moment dat je wilt reserveren is belangrijk. Het prille buikje moet natuurlijk wel zichtbaar zijn en het is belangrijk om nog goed in de energie te zitten. Het advies is om tussen de 30 en 32 weken deze zwangerschapsshoot plaats te laten vinden.
En dan is het zo ver; jullie zijn een gezin, een familie. Een familie fotoshoot is iets waar veel vraag naar is. Een moment met de familie om voor altijd vast te leggen. Wat zo ontzettend leuk is aan familie shoots is dat de intereactie met de familie, van broer naar zussen, tot tantes en neefjes altijd zeer puur is. Omdat er vaak een momentje van wordt gemaakt dat iedereen samen is geeft dit een heerlijke sfeer.
Hoe een familie fotoshoot werkt is dat we vaak een plek kiezen waar het bosrijk is en eventueel een zandvlakte bij in de buurt zit. De reden hiervoor is dat hiermee de familie vrij kan bewegen en waar nodig de kinderen wat energie kwijt kunnen. Daarnaast geeft dit een prachtig effect op het nabewerkingsproces van de foto. Het is prachtig om deze tijdlijn vast te leggen om later op terug te kijken. Een familie shoot kan tevens elk moment in elk moment van het jaar. Een winterachtige periode kan enorm veel charme met zich mee brengen evenals de herfstmaanden. Het wordt afgeraden om in de bloedhitte overdag een shoot te doen. Het mooiste moment zou dan ’s ochtends vroeg zijn of einde van de avond, dan is de zon prachtig en geeft dit een romantisch en liefdevol effect.

Deel dit artikel

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar boven
Scroll naar top