Val op met point of sale materialen

Wil je jouw product of campagne graag in de spotlight zetten? Dat doe je natuurlijk met opvallende point of sale materialen. Dit zijn materialen zoals displays, wobblers en kartonnen poppen, waarmee je de aandacht van je klanten naar je product trekt of je bedrijf mooi in het zonnetje kunt zetten tijdens een beurs of congres. In dit artikel inspireren we je graag voor de verschillende mogelijkheden die dit soort materialen kunnen bieden. Kies jij bijvoorbeeld voor een mooie winkel-display, of past een kartonnen pop of wobbler beter bij jouw product?

Een levensgrote pop valt op

Opvallen doe je met een levensgrote pop van karton. Zo’n pop wordt gemaakt van stevige materialen, zoals honingraatkarton, waardoor ze niet snel zullen beschadigen of omvallen. Die stevigheid zorgt ook dat het karton in elke denkbare vorm te maken is. Je kunt je creativiteit dus de vrije loop laten gaan en kiezen voor een design dat echt in het oog valt. In veel verschillende situaties kun je gebruik maken van een kartonnen pop. Denk bijvoorbeeld aan een winkelpresentatie, of om je bedrijf op te laten vallen tijdens een beurs. Een kartonnen pop laat zich makkelijk vervoeren, en kan na gebruik gewoon gerecycled worden.

Een display van karton

Ook een display van karton kan een mooie uitkomst zijn wanneer je een product in de schijnwerpers wilt zetten. Je kunt ook displays van honingraatkarton laten maken, wat betekent dat je ze precies op jouw product kunt laten afstemmen. Daarmee geef je je display een opvallend uiterlijk dat de aandacht van je klanten trekt. Vloerdisplays kun je gemakkelijk uit elkaar halen en weer in elkaar zetten, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Denk ook aan een kleine kassadisplay, waarmee je klanten al snel verleidt tot een impulsaankoop. Handig wanneer je kleine producten verkoopt!

Aandacht trekken met een wobbler

Ook een wobbler doet het goed in de schappen. Een wobbler is een bedrukte kaart met daarop een afbeelding of tekst. Die kaart wordt met een kunststof strip bevestigd aan de muur of aan de schappen. Een wobbler is beweeglijk, waardoor ze heen en weer bungelen en meteen in het oog vallen bij de klant die voorbij loopt. Een leuke manier om de aandacht te trekken, dus! Wobblers kunnen ook aan de kassa bevestigd worden. Je kunt met dit soort POS-materiaal dus alle kanten op.

Deel dit artikel

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar top