Richt het schoolplein in met speeltoestellen die bijdragen aan een actieve schooldag

Het schoolplein is de plek waar kinderen zich ontwikkelen, waar ze samen op ontdekkingstocht gaan en samen leren spelen en delen. Daarom is het schoolplein op de kinderopvang en de basisschool van essentieel belang voor de ontwikkeling van kinderen. U bent bij Hercules Speeltoestellen aan het juiste adres als u een schoolplein wilt inrichten met SpeelPrikkels, professionele speeltoestellen en sporttoestellen. De specialist heeft in de afgelopen jaren honderden schoolpleinen mogen inrichten tot speelplekken die een stevige basis vormen voor de fysieke, sociale, educatieve en motorische ontwikkeling van kinderen. Hercules Speeltoestellen heeft de overtuiging dat plezier centraal staat bij het bereiken van tal van leerdoelen.

Daarom kunt u met de schoolplein toestellen uit het hoogwaardige en zeer betaalbare assortiment een uitnodigend schoolplein inrichten dat bijdraagt aan een actieve schooldag en waarmee kinderen worden verleid tot spelen.

Bewegend leren

Als kinderen op de kinderopvang of de basisschool onvoldoende bewegen, zullen zij zich motorisch minder goed ontwikkelen en hebben zij een grotere kans op overgewicht. Daardoor ontstaat het risico dat zij op later leeftijd chronische ziektes ontwikkelen. Op basis van uw wensen en eisen realiseert Hercules Speeltoestellen een schoolplein dat bijdraagt aan de goede algehele gezondheid van de leerlingen. Een schoolplein inrichten met de speeltoestellen uit het veelzijdige assortiment van de specialist betekent automatisch dat u het plein inricht met schoolplein toestellen – zoals een speelhuis, schommel, glijbaan, wipwap en klimtoestel – die bijdragen aan bewegend leren. Kortom, ieder schoolplein toestel daagt kinderen op de juiste manier uit tot spel, zodat hun motorische, cognitieve en sociale ontwikkeling optimaal wordt gestimuleerd.

Verschillende spelvormen

Omdat ieder kind verschillend is, houdt Hercules Speeltoestellen rekening met de verschillende leeftijdscategorieën, uiteenlopende ontwikkelingsgebieden en diverse spelvormen van kinderen. Daarbij stelt de specialist zich de vraag: hoe kunnen we de beschikbare ruimte zo goed mogelijk benutten en het schoolplein inrichten om elk kind zich op het emotionele, sociale, cognitieve, motorische, communicatieve, constructieve en creatieve vlak optimaal te laten ontwikkelen? Daarbij is het de kunst om uw ideeën tot uiting te brengen in een uitdagende, duurzame inrichting op het schoolplein. De ontwerpen van de specialist komen tot leven door de meest geschikte sporttoestellen, SpeelPrikkels en speeltoestellen voor het onderwijs voor u te selecteren. Met als ​resultaat dat ieder speeltoestel op het schoolplein in belangrijke mate bijdraagt aan de ontwikkeling van de kinderen die er elke dag spelenderwijs leren door te spelen.

Deel dit artikel

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar top