Produceer duurzame en sterke elementen met de mallen van Betonblock

Betonblokken zijn duurzame, zeer sterke en vormvaste elementen die voor tal van verschillende toepassingen zijn in te zetten, zoals het bouwen van dragende of niet-dragende constructies. Daarbij valt te denken aan keldermuren, funderingen, stallenbouw en industriebouw. Met de speciale betonblokmallen van Betonblock gemaakt van hoogwaardig constructiestaal in diverse vormen en afmetingen, zijn betonblokken eenvoudig te produceren. Ook zijn er gemakkelijk betonnen barriers en tetrapods mee te vervaardigen.

Robuuste betonnen barriers 

Verkeer in steden en dorpen in goede banen leiden? Veiligheid en bescherming bieden aan wegwerkers en weggebruikers? Betonnen barriers bieden de perfecte oplossing. Er zijn betonnen barrières te maken met de daarvoor bedoelde barrier-mallen. Die komen perfect van pas bij bijvoorbeeld het scheiden van rijstroken wanneer aan de weg wordt gewerkt. Met de barrier-mallen zijn identieke modulen te produceren, zodat er perfect lijnende en robuuste barriers van beton ontstaan. Naast het reguleren van de verkeersstroom dienen die ook om bescherming te bieden aan wegwerkers. Achter de massieve, solide betonnen beschermmuren kunnen zij hun werkzaamheden veilig uitvoeren.

Sterke golfbrekerelementen 

Ook binnen de kusttechniek worden betonnen toepassingen steeds vaker ingezet. Er zijn recent mallen op de markt gekomen speciaal voor de productie van Tetrapods. Deze innovatieve, state-of-the-art ontworpen golfbrekerelementen in uiteenlopende maten lenen zich perfect om de kust te beschermen. De verbeterde golfbreekfunctie is een van de belangrijkste kenmerken van de Tetrapod. Waar conventionele golfbrekers zoals keien als gevolg van de golfkrachten makkelijk kunnen verschuiven, zijn Tetrapods zodanig ontworpen dat de gebroken golven niet recht tegen de Tetrapod aan gaan, maar er omheen stromen. Doordat de kracht van het inkomende water afneemt, verliezen de golven hun impact

Veilig verplaatsen en transporteren 

Natuurlijk wilt u de zware betonnen elementen veilig verplaatsen en transporteren. Betonblock heeft ook daar aan gedacht door passende accessoires te ontwikkelen. De range van hefmiddelen bestaat uit kantelaars, klemmen en hijsjukken. De betonplaten zijn hiermee te tillen, stapelen en verplaatsen. Voor het vervoeren van de elementen van beton is een speciaal een hijs-en draaimechanisme ontwikkeld, dat aan een heftruck kan worden bevestigd.

Deel dit artikel

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar top