Kom ook in actie bij Hardloopgroep 50+

Hardloopgroep 50+ is weer volop in actie. Als je ook lekker actief en fit wilt blijven, is deze gezellige loopgroep ook wel wat voor jou.

Hardloopgroep 50+ zoekt sportieve mensen die wekelijks aan hun conditie willen werken in combinatie met een flinke portie gezelligheid. Gisteravond kwamen 50+ coryfeeën in actie door aan de Leeuwarder Potmarge-run deel te nemen. 

We zitten wekelijks uren op onze kont achter ons bureau om ons platform en magazine 50+ vorm te geven. We schrijven artikelen, perfectioneren de website en beantwoorden vragen van lezers. Dat doen we met veel passie en gedrevenheid, maar we zijn als een kind zo blij als we naar een klant gaan of voor een interview op pad. Wij houden namelijk van buiten zijn, bewegen en de natuur.

We willen laten zien hoe lekker sporten is

Niet voor niets startten we vorig jaar met Hardloopgroep 50+. We willen namelijk graag onze sportieve aspiraties met jullie delen. Sterker nog: we willen laten zien hoe lekker sporten en bewegen is, ongeacht je leeftijd. Of je nu 52, 63 of 75 bent. Tot op hoge leeftijd kun je aan sport en zeker aan hardlopen doen. 

Hoe fitter, hoe leuker het leven

De 50+ Hardloopgroep is een geweldig leuke club van mensen die vorig jaar op ontspannen wijze wekelijks erop uit ging, weer of geen weer. De meeste leden van deze groep zijn nog altijd aan het sporten. Daarmee is onze missie geslaagd. Bewegen, op welk niveau dan ook, is goed voor lijf en leden. Hoe fitter onze achterban, hoe langer we actief blijven, hoe leuker het leven, nietwaar?

Na de zomer zelf in actie?

Denk je nu: na de zomer zou ik zelf ook graag in actie willen komen, stuur ons dan een mail met je naam, leeftijd en telefoonnummer. We nemen contact met je op en voor je het weet ren jij wekelijks je rondje en voel je je fitter dan ooit.