Genieten van een aangenaam samenzijn tijdens een dinner date

Wat is er nu prettiger dan aanschuiven aan een stijlvol gedekte tafel compleet met zorgvuldig bereide gerechten en mooie wijnen? Voor veel mensen is dit het summum. Zij genieten met volle teugen van een smaakvolle lunch of een uitgebreid diner, thuis of in een sfeervol restaurant. Daarbij speelt niet alleen het eten en drinken een voorname rol. De fijne sfeer is minstens zo belangrijk. Een lunch of diner is immers de gelegenheid bij uitstek om de kaarsen aan te steken, sfeervolle muziek op te zetten en jezelf mooi te kleden. Kortom, samen eten biedt de perfecte sociale gelegenheid om te genieten van excellent gezelschap. Dit laatste is echter niet vanzelfsprekend, bijvoorbeeld als er niemand in je naaste omgeving is met wie je samen uit eten kunt gaan of als je geen vaste relatie hebt. Is dit voor jou van toepassing en zou je graag op een fijne dinner date willen gaan, samen met een charmante gezelschapsdame of gezelschapsheer?

Op dinner date met een high class companion 

Dan is het zeer de moeite waard je te verdiepen in de eigentijdse website van Companionship. Dit online bemiddelingsplatform voor mensen van veertig-plus geeft het begrip companion betekenis op een geheel eigen wijze. Companionship speelt namelijk in op de groeiende behoefte aan affectie, verbinding en contact. De companions – ofwel gezelschapsdames en gezelschapsheren – van het bemiddelingsplatform bieden gezelschap op niveau. Tijdens een dinner date genieten zij samen met jou graag van een aangenaam samenzijn.

Samen met een companion op dinner date gaan kan op tal van manieren, bijvoorbeeld: 

  • Genieten van een zorgvuldig bereid diner in de avond;
  • Uitgebreid lunchen in de middag;
  • Uit eten in een exclusief restaurant, knusse brasserie of gezellige bistro;
  • Samen een interactieve kookworkshop volgen;
  • Een culinair festival of evenement bezoeken;
  • Een wijnproeverij bijwonen;
  • Samen thuis aan tafel gaan voor een sfeervol etentje.

Dineren in een exclusief restaurant 

Je kunt op allerlei manieren invulling geven aan een onvergetelijke dinner date met een high class companion. Houd je van samen koken? Dan kun je de companion bij je thuis uitnodigen om te genieten van de culinaire creaties die jullie samen bereiden, terwijl je in je vertrouwde omgeving bent. Wil je graag uit eten? Dan is een dinner date in een exclusief restaurant in een leuke stad een absolute aanrader. Als je groots wilt uitpakken kun je de gezelschapsdame of gezelschapsheer bijvoorbeeld uitnodigen om te gaan eten in restaurant Excelsior van Hotel De L’Europe Amsterdam, Restaurant Amarone in Rotterdam of Restaurant Portfolio in Den Haag. Het bezoeken van een culinair festival of evenement biedt een andere leuke manier om samen met een companion op dinner date te gaan.

Aankomende zomer wordt in Haarlem op de Grote Markt onder andere Haarlem Culinair georganiseerd. Deze winter kun je naar de Winterse Foodwalk in het Museumkwartier in Amsterdam, ook een goede suggestie. De mogelijkheden om te genieten van een dinner date met een charmante companion zijn dus eindeloos! Hoe geef jij invulling aan een culinaire lunch of een uitgebreid diner samen met excellent gezelschap?

Deel dit artikel

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar boven
Scroll naar top