Deze kenmerken moet je portemonnee beslist hebben

Het is moeilijk om iemand te vinden zonder portemonnee of pasjeshouder. Ongeacht je carrière of sociale status, een portemonnee is een universeel item dat wordt gebruikt om je spullen in de zak te dragen en te ordenen. Je mag een portemonnee gebruiken om contant geld, sleutels, creditcards, rijbewijs, enz. Als het gaat om het kiezen van portemonnees, zijn er veel factoren waarmee je rekening moet houden voordat je één koopt. Elke functie is uniek en heeft een ander doel. Controleer bijvoorbeeld zeker de volgende kenmerken van een goede portemonnee.

Buitenvakken

Deze vakken zijn het beste voor het opbergen van snel toegankelijke spullen zonder de hele portemonnee te openen. Meestal vouwen veel mensen rekeningen of winkelkaarten die regelmatig worden gebruikt in buitenzakken. Kaarten die aan de buitenkant worden bewaard, slijten echter sneller dan kaarten die in een binnenzak worden bewaard, wat ook het geval is als je een pasjeshouder dames gebruikt in plaats van een portemonnee.

Capaciteit

De grootte van de portemonnee is afhankelijk van het aantal items dat je in je zak wilt dragen. Niet alle grote portemonnees hebben echter voldoende ruimte. Sommige zijn niet goed ontworpen en passen dus niet in al je spullen. De manier waarop je je portemonnee draagt, bepaalt ook de maat die je moet kopen. Ben je bijvoorbeeld gewend om je portemonnee in je borstzak te stoppen, overweeg dan een kleine portemonnee of zelfs een pasjeshouder heren als je alleen maar pasjes gebruikt. Mensen die graag achterzakken gebruiken, kunnen een tweevoudige portemonnee kopen.

Duurzaamheid

Elke koper zoekt duurzaamheid in alles wat hij koopt. Portemonnees worden dagelijks gebruikt en daarom is het essentieel om een ​​duurzame en duurzame portemonnee aan te schaffen. Zoek naar een portemonnee met een hoogwaardige huid – niet licht, en een die bestand is tegen dagelijks gebruik. Kies voor een leren portemonnee zoals veel experts aanraden aangezien zo’n exemplaar lang meegaat, terwijl het ook eens stijlvol en zakvriendelijk is.

Kosten

Plan een budget voor je droomportemonnee voordat je koopt. Een kwaliteitsportemonnee kan duur zijn, maar het is het waard. De markt heeft echter verschillende soorten portemonnees met verschillende prijzen. Je kunt er altijd een aanschaffen binnen je budget zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

RFID-bescherming

Technologie vordert snel, en portemonnees zijn geen uitzondering! Ze moeten zich aanpassen aan de huidige trends. Met behulp van technologie kan een dief je creditcard leegmaken door middel van RFID-skimming, waar je ook bent zonder je kaart te pakken te krijgen. Daarom heb je tegenwoordig zonder twijfel een portemonnee met RFID-beschermde vakken nodig.

Sleutel- en muntzakje

Het is moeilijk om munten te vermijden. Je kunt ze krijgen nadat je spullen in een winkel hebt gekocht, of je hebt ze nodig voor  automaten. Je wilt niet dat munten door je hele zak rinkelen, koop juist een portemonnee met muntzakje. Meestal hebben deze zakjes een ritssluiting om de munten op hun plaats te houden. Evenzo, als je je sleutels moet dragen, koop dan een portemonnee met een sleuteletui. Het kan maar één sleutel zijn, en als hij in een zak wordt gestopt, kun je het verliezen.

Deel dit artikel

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar top