De beste opslagplekken om containers te verbergen

Houd de stoeprand aantrekkelijk met de juiste afvalcontainer om de buitenkant van je huis netjes en georganiseerd te houden. Of het nu voor je voor- of achtertuin is, een afvalbergplaats verbergt lelijke rolcontainers en houdt ze veilig. Maar er zijn nog meer voordelen: opslag van rolcontainers helpt voorkomen dat de afvalcontainers omwaaien bij harde wind, en beschermt je afval tegen ongedierte zoals eekhoorns, ratten en zelfs vossen. Plaats een van de volgende opslagplekken voor je containers dus net als je buitenkeuken staal ergens in je tuin!

Opslagplek voor 1 container

In deze stijlvolle, onder druk tegen rotting behandelde afvalemmer met natuurlijke houten afwerking past één rolcontainer. Het heeft opklapbare deksels met kettingen die aan je vuilnisbak worden bevestigd voor gemakkelijke toegang. Deze opslagplek heeft een behandeling gekregen waardoor het beschermd is tegen rot.

Ombouw voor 4 containers

Wil je die lelijke containers niet meer zien? Je kunt er dan voor kiezen om een container ombouw 4 containers aan te schaffen. Het is gemaakt van staal en douglas hout, wat een prachtige combinatie is. In totaal kun je hier maar liefst vier vuilnisbakken in kwijt, al is het ook mogelijk om een container ombouw 3 containers aan te schaffen.

Chelwood modular opslag voor een container

Dit moet wel de meest stijlvolle vuilnisbak zijn die je ooit hebt gezien. Maak van vuilnisophalen een vervelende klus met deze duurzame en weerbestendige opbergmeubel van gezwart sparrenhout, waarin een standaard rolcontainer past. In contrast hiermee staat een natuurlijk dak met dakspanen, dat na verloop van tijd zal verweren tot een gevlekte grijs/bruine afwerking.

Opslag voor 2 vuilnisbakken

Deze dubbele vuilnisbakberging in houtgroen heeft twee draaideuren en een openklappend dekselcompartiment voor toegang tot elke vuilnisbak. Deze houten opslagplek wordt plat verpakt geleverd, inclusief alle toebehoren. Het heeft een groene kleur, al is het ook in andere tinten verkrijgbaar.

Scherm voor 2 containers

Deze vurenhouten containerberging is geschikt voor twee vuilnisbakken en heeft geen deksel of deur, dus is hij gemakkelijk toegankelijk. Hij is gemaakt van FSC-geïmpregneerd vurenhout, is weerbestendig en duurzaam, en zal een rustieke charme toevoegen aan je buitenruimte.

Grote opslagplek

Duurzaam en weerbestendig, Keter’s all-purpose outdoor opbergbox is ideaal voor tuingereedschap, meubels en apparatuur, of twee 240L containers. Je kunt dus zelf kiezen waarvoor je deze opslagplek gaat gebruiken! Afsluitbaar, onderhoudsarm en eenvoudig te monteren, biedt deze kunststof opbergbox droge en geventileerde opslag. Twee kettingen voor het openen van het deksel vergemakkelijken het openen zonder handen te gebruiken.

Kastanjehouten berging voor 3 containers

Met weerbestendige bevestigingen, handvatten en haken, is deze driedubbele afvalcontainer half gemonteerd en wordt flat pack geleverd. Hij is voorzien van een kettingsysteem zodat het deksel van de vuilnisbak omhoog gaat wanneer je het deksel van de opslag opent. Kies uit bruin of lichtgroen.

Dubbele opslagplek van rotan

Deze waterbestendige en rotbestendige dubbele prullenmand is gemaakt van hoogwaardig PE-rotan en heeft twee afzonderlijk openende deuren zodat de prullenbakken gemakkelijk kunnen worden verwijderd en geleegd. Het kan ook worden gebruikt als een grote box voor tuinopslag.

Deel dit artikel

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar top