Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeautje? Dit zijn onze tips!

Staat er een babyshower op de planning, of ben je op zoek naar iets leuks om als kraamcadeautje weg te geven? De keuze is reuze, waardoor het lastig kan zijn om door de bomen het bos nog te zien. Waar moet babykleding bijvoorbeeld aan voldoen, en waar vind je echt leuke rompers? In dit artikel geven we je een paar leuke tips. Zo vertellen we je waar je op kunt letten bij het kopen van een kraamcadeautje, welke accessoires alle newborns fantastisch vinden, en waar babykleertjes aan moeten voldoen. Lees dus snel verder en laat je inspireren!

Kleertjes voor een newborn kopen

Kleding voor baby’s kopen kan hartstikke leuk zijn, maar er zijn een aantal dingen waar je op moet letten. Zo moeten de kleertjes lekker zitten, van zachte materialen gemaakt zijn en geen harde of scherpe randjes of stiksels hebben. Met Donder babykleding kom je altijd goed uit. Deze kleertjes zijn gemaakt van biologisch geproduceerd katoen, waardoor ze lekker zacht zijn. Een beetje elastaan zorgt ervoor dat ze goed meerekken bij het aan- en uittrekken. Dat zorgt ervoor dat de kleertjes heerlijk comfortabel zijn en zacht aanvoelen voor de babyhuid.

The cutest baby brand

Donder wordt niet voor niets ‘the cutest baby brand’ genoemd. De kleertjes van het merk zijn niet alleen van goede kwaliteit, maar ook super schattig. Je kunt er niet alleen leuke kleertjes, maar ook fijne accessoires van in huis halen. Denk aan een handige luiertas, waar je als jonge ouder je babyspulletjes kwijt kunt wanneer je met je kleintje op pad gaat. Ook andere accessoires zijn leuk en handig om als kraamcadeautje weg te geven. Een lekkere omslagdoek houdt een newborn bijvoorbeeld heerlijk warm en comfortabel, en tutteldoekjes zijn fijn om mee te rommelen en te spelen.

Goed voor het kleintje en de wereld

Het mooie aan Donder is dat de kleertjes van het merk 100% duurzaam geproduceerd worden. Dat betekent dat er alleen biologisch katoen wordt gebruikt bij de productie van de babykleding, en dat ze in zakjes van suikerriet verzonden worden in plaats van in plastic zakjes. Dat is niet alleen goed voor de baby’s die de kleertjes dragen, maar ook voor de wereld waarin ze opgroeien. Een extra leuk cadeautje om bij een babyshower weg te geven, dus!

Deel dit artikel

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar boven
Scroll naar top