Werk mee aan een onderzoek en help daar ouderen mee

Door het invullen van de vragenlijst, ondersteun je een belangrijk onderzoek naar natuurbeleving bij ouderen. Vul jij het ook even in!

Ben je graag buiten? Geniet je van de natuur? Onderzoekers aan de Universiteit Twente zijn bezig met een online onderzoek over natuurbeleving. Zij willen graag van zoveel mogelijk mensen weten wat zij van hun omgeving en de natuur vinden. 

Dit onderzoek, Growing Roots genaamd, staat onder leiding van promovendus Josca van Houwelingen-Snippe en heeft als doel op het gebied van natuur iets te kunnen gaan betekenen en te ontwikkelen voor ouderen die niet of nauwelijks nog buiten komen. 

De natuur speelt een belangrijke rol bij de gezondheid van mensen

Uit onderzoek blijkt namelijk heel duidelijk dat de natuur een enorm belangrijke rol speelt bij de gezondheid van mensen. Veel wil Van Houwelingen-Snippe daar niet over kwijt, omdat het onderzoeksteam het meeste baat heeft bij ingevulde vragenlijsten zonder dat iemand van tevoren kennis heeft genomen over de gegevens van het onderzoek. 

Werk mee en vul in!

50+ werkt graag mee aan dit onderzoek omdat het een heel mooi doel dient. We zullen later in een uitgebreid artikel hierop terugkomen. Aan jou het verzoek om de vragenlijst in te vullen.