Vanavond het dak eraf met De Toppers

Eén grote verkleedpartij, keiharde meezingers, een overvol stadion en even helemaal uit je dak. Heb jij daar ook zo'n zin in?

Dit weekend is er weer het jaarlijkse Toppers Evenement. Thema: Pretty in Pink: The Circus Edition. Vanavond vindt het eerste van drie mega concerten plaats in de Amsterdam ArenA. 

Vorig jaar was het Wilde Westen een thema, dit jaar wordt het hossen en zingen in de kleur roze. Natuurlijk ontbreken de glitters niet. Naast Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger is ook Jan Smit weer van de partij. Die is sinds vorig jaar aangeschoven. 

André Hazes jr. dé ideale Topper?

Fans van de Toppers zien echter vooral André Hazes jr. als dé ideale Topper. feestkleding365.nl ondervroeg een groot aantal fans en vindt dat een verrassende ontdekking, maar is dat toch niet een beetje voor de hand liggend, gezien zijn grote populariteit?

Aan 764 Topper fans werden vragen gesteld waaruit  blijkt dat Gerard Joling het meest populair is (53,7 procent). Hij is de meest favoriete Topper aller tijden. Op twee eindigt Jeroen van der Boom (16,3 procent) en daarna volgt René Froger (15,3 procent). Jan Smit lijkt niet echt populair. Veel fans zien liever Gordon terugkeren. Bijna veertig procent van hen vindt namelijk dat Gordon zich moet herenigen met zijn oud-collega’s, maar er gaan ook geluiden op dat hij nu wel weg mag blijven (22,8 procent). 

Flink uitpakken

In 2016 pakten de heren uit met het discothema, het jaar daarvoor vierden ze Crazy Summer. Het eerste Toppers-concert vond plaats op 13 en 14 mei in 2005 met René Froger, Gerard Joling en Gordon. Het was vanaf het begin een daverend succes. Met name de entree van de heren mag er wezen. De opkomst van de de heren mag gerust flink spectaculair genoemd worden. In showbizz heet dat ‘flink uitpakken’. 

De vier heren die vanaf vanavond acte de présence geven zochten via een SBS-televisieprogramma dit jaar een vijfde topper. Ze vormden zelf de jury en vroegen ook het publiek om een mening. Uiteindelijk werd gekozen voor Esmee Smit die morgen en overmorgen haar entree mag maken en een medley mee zal zingen.