Stage september 2018: Telefonisch Verkoper/Online Marketeer (Marketing Management)

Spreekt de term Design Thinking jou aan? En lijkt het jou leuk dit daadwerkelijk in de praktijk te brengen? Wil jij ondernemers een ECHTE meerwaarde bieden onder een specifieke doelgroep? Wil jij je verkoop skills flink ontwikkelen met een absolute meerwaarde voor je CV op de arbeidsmarkt? Dan is deze stage absoluut wat voor jou.

Passen daarnaast de woorden behoefte creëren, innoveren, doorzettingsvermogen & volop eigen inbreng bij je? Lees dan verder!

Wie is Twenty Four Webvertising?

Wij zijn een gespecialiseerd internet marketing bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen en exploiteren van internet concepten voor met name het MKB zodat zij beter en doelgericht gezien worden. Als bedrijf verzorgen wij de acquisitie voor meerdere lokale nieuwssites, verspreid door het hele land. En we geven zelf meerdere kwartaal magazines uit, waarin we advertenties en advertorials verkopen.

Wat is www.50plusinnederland.nl?

In maart 2016 heeft Twenty Four Webvertising haar eigen project gestart: www.50plusinnederland.nl. Waarom zul je denken? De tendens waar Nederland mee te maken heeft is: vergrijzing. In 2019 is meer dan de helft van de Nederlandse bevolking 50Plus, in een provincie als Friesland is dat nu al gaande. Neem daarom ook een kijkje op: www.50plusinfriesland.nl. Je snapt het al voor iedere provincie is er een eigen 50plus pagina. Daarnaast weet de 50Plus generatie steeds beter om te gaan met de computer en telefonie, zo heeft inmiddels 70% van de 50Plusser een smartphone. Een online platform als deze was er nog niet. Een 50plusser zoekt steeds meer online, maar wat voor je term je ook gebruikt op bijvoorbeeld google biedt vaak meer landelijke mogelijkheden dan lokaal/provinciaal. Een 50plusser zoekt betreffende informatie of aankoop van bepaalde producten of diensten het veel liever bij hen in de regio. Je zult waarschijnlijk al begrijpen dat het interessant is voor het MKB zich aan deze specifieke doelgroep te binden, bij ons is dit dan ook mogelijk in combinatie met redactie, zoals je op www.50plusinfriesland.nl al kunt zien.

Wat houdt de stage in?

Jij bent mede verantwoordelijk voor de verdere ontwikkelingen van deze online platforms. Dit betekent dat jij concepten mag bedenken en uitvoeren ten behoeve van deze platforms. Intern werk je samen met ontwikkelaars, journalisten & andere verkopers. In je stage heb je veel eigen vrijheid en werkt vanuit de volgende gedachte:

  1. Telefonische verkoop vanuit een behoefte (75% van je werkzaamheden).
  2. Onderzoeken & ontdekken
  3. Ideevorming
  4. Experimenteren
  5. Door ontwikkelen & Evolueren

Ben jij proactief, creatief, analytisch, ondernemend, goed luisterend, enthousiast en een echte doorzettert? Stuur je sollicitatie met CV dan naar info@50plusinnederland.nl

*Wil je meer informatie? Dan kun je ook bellen naar 058-3030112 en vraag naar Arjen Witteveen*