Categorie Culinair

Nasi goreng bewaren

Heb je lekker nasi goreng gemaakt en heb je nog wat over? Op deze pagina vertellen we je hoe je het beste nasi goreng kunt bewaren. Nasi goreng bewaren kan in de koelkast, maar natuurlijk ook in de vriezer. Je…

Lees meerNasi goreng bewaren

Pizza bewaren

Pizza is één van de populairste gerechten uit de Italiaanse keuken. Het gerecht is bijna overal ter wereld enorm populair en dat is ook niet gek. Voor iedereen is er wel een soort pizza die in de smaak valt. Heb…

Lees meerPizza bewaren

Cheesecake bewaren

Cheesecake is een soort taartje waarin zachte kaas zit. Er zijn verschillende soorten cheesecake. In Nederland is bijvoorbeeld de kwarktaart erg populair. Op deze pagina proberen we de vraag te beantwoorden: hoe lang kun je cheesecake bewaren? Hoe lang kun…

Lees meerCheesecake bewaren

Shoarma bewaren

Shoarma is een gerecht uit het Midden-Oosten. Shoarma is een vertaling van het Turkse woord çevirme. Dit betekent “draaiend”, net als bij kebab. Shoarmavlees kun je ook gewoon in de supermarkt kopen, zoals bij de Albert Heijn. Maar hoe lang…

Lees meerShoarma bewaren

Bloedworst bewaren

Bloedworst is een worst gemaakt van een mengsel van bloed, vet, spek, kruiden en andere vulling. Meestal wordt bloedworst gemaakt van varkens, maar runderbloedworst bestaat ook. Het is een bijproduct van de slacht. Allemaal leuk om te weten, maar hoe…

Lees meerBloedworst bewaren

Rundercarpaccio bewaren

Rundercarpaccio is een heerlijk voorgerecht, vaak geserveerd met rucola, pijnboompitten, parmezaanse kaas en truffelsaus. Daarnaast wordt carpaccio ook wel op brood gegeten. Een broodje carpaccio wordt door veel mensen bestempeld als een heerlijke lunch. Maar hoe lang kun je rundercarpaccio…

Lees meerRundercarpaccio bewaren

Slagroom bewaren

Slagroom (met suiker) is een echte lekkernij met een romige, zoete smaak. Je kunt het heerlijk op je appeltaart, gebak of in je warme drank spuiten. Slagroom komt in spuitbussen (zoals op de foto te zien) en in de vorm…

Lees meerSlagroom bewaren