Komkommertijd. Letterlijk en figuurlijk. Voor Hillie een serieuze zaak, want ze moet dagelijks de keihard groeiende komkommers in de gaten houden. Maar lékker!
Lees meerKomkommertijd, ook in de moestuin! Hemelse gerechten in een prachtige omgeving, en om een verhaal zitten ze er ook niet verlegen. Lees over de geschiedenis van deze bijzondere herberg.
Lees meerCulinaire hotspot van de week: eeuwenlang lekker eten in Herberg De Engel Doperwten, dat luistert nauw bij de oogst, maar lekker dat ze zijn! Hillie vertelt je er alles over.
Lees meerIn de moestuin: ga voor verse doperwten! Venkel helpt bij een goeie spijsvertering én tegen vroegtijdige veroudering. Waar wacht je nog op?
Lees meerMoestuintip: last van winderigheid? Eet venkel! Deze week onze culinaire hotspot: De Rotterdammer, een typisch Hollands rechtdoorzee restaurant waar je ook tijdens je snackdag terecht kunt.
Lees meerLekker ‘no-nonsense eten’ in De Rotterdammer De goudsbloem heeft te maken met het koninklijk huis, de oorlog, geïrriteerde huid, likdoorns en salades. Nieuwsgierig geworden? Hillie vertelt er alles over in haar moestuinblog.
Lees meerIn de moestuin: wat je niet wist over de goudsbloem! Een sterrenkok en een prachtige locatie? Een geweldig combinatie. In Oosterbeek kun je heerlijk bijzonder uit eten.
Lees meerHotspot van de week: Klein Hartenstein Vergeten groenten moet je niet vergeten. Wat denk je van koolrabi. En wie weet er nóg een lekker recept mee?
Lees meerIn de moestuin: ken jij de koolrabi nog? Een kookclinici volgen om je kook'skills' te verfijnen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Gewoon lekker eten kan natuurlijk ook.
Lees meerCulinaire Hotspot van de week: De Herderin, restaurant met historie The president is missing, een heuse thriller van de hand van oud Amerikaans president Bill Clinton. Deze week komt het boek uit.
Lees meer3 redenen waarom het boek van Bill Clinton mee op vakantie kan