Hoe lang kun je rauwe zalm bewaren?

Zalm is een populaire soort vis die ook rauw wordt gegeten. Veel mensen (vooral mensen die erg van sushi houden) vragen zich af: kun je zalm wel rauw eten? Je hoeft je geen zorgen te maken, zolang je de vis…

Zalm is een populaire soort vis die ook rauw wordt gegeten. Veel mensen (vooral mensen die erg van sushi houden) vragen zich af: kun je zalm wel rauw eten? Je hoeft je geen zorgen te maken, zolang je de vis…

Bierworst is een Duitse worst die oorspronkelijk uit Bavaria komt. Hoewel de naam anders doet vermoeden, heeft bierworst maar weinig met bier te maken. Bier is geen ingrediënt van bierworst, al zal bier vast goed smaken in combinatie met bierworst!…

Knakworsten zijn kleine, zachte worstjes die koud en warm kunnen worden gegeten. Ze worden op broodjes gedaan maar ook los worden ze veel gegeten. De worstjes lijken op “frankfurters”, maar zijn dunner van stuk. Meestal koop je knakworstjes in een…

Grillworst is een worst met een hartige smaak. Ze worden gemaakt van verschillende soorten vlees, waaronder kip, rund- en varkensvlees. De buitenkant van de grillworst wordt doorgaans gekruid waardoor er grillworsten bestaan met kaas- of satésmaak. Net als veel andere…

De ossenworst is een worst die van origine uit Amsterdam afkomstig is. De worst werd gemaakt van ossen. De oorsprong van de ossenworst vind je in de Gouden Eeuw, toen er massaal Duitse en Deense ossen naar Nederland werden geïmporteerd.…

Naan betekent brood in de taal Dari. In Nederland noemen we het naanbrood, wat eigenlijk heel dubbel is (broodbrood). Het wordt gemaakt van tarwemeel en is een populair bijgerecht in maaltijden in Zuid-Azië. In Nederland en België is naan ook…

Na een avond gezellig kaasfonduen heb je al gauw wat over. Weggooien lijkt het makkelijkste maar dat is zonde. Gelukkig zijn er meerdere manieren om je kaasfondue te bewaren zodat je nog langer kunt genieten! Fonduekaas buiten de koelkast of…

Een krentenbrood is een soort brood waarbij krenten, rozijnen en/of sukade worden meegebakken. In sommige provincies zoals Drenthe en Twente wordt krentenbrood veel gegeten. Het wordt dan traditioneel vooral bij de koffie gegeten. Als het een goed krentenbrood is, dan…

Broccolisoep is een heerlijke soep gemaakt van broccoli en andere ingrediënten. Heb je broccolisoep gemaakt of gekocht? Vaak is de soep die je hebt wat veel voor één persoon, of je maakt in één keer genoeg soep voor meerdere personen…