close
  • zondag 24 oktober
Wonen

Je huis en tuin een eigentijdse touch geven? Kies voor meubels van steigerhout

Je huis en tuin een eigentijdse touch geven? Kies voor meubels van steigerhout

Geniet je momenteel ook zo van de zomer? Van de lange dagen waarop je tot laat buiten kunt zijn en je even helemaal in de relaxmodus gaat? Misschien maak je ook wel gebruik van deze periode om mooie plannen te bedenken voor je huis en tuin. Wil jij het interieur van jouw woning restylen en binnen en buiten meer tot één geheel maken? Je geeft je interieurstijl op die manier gemakkelijk een impuls door te kiezen voor meubels van steigerhout. Deze houtsoort kenmerkt zich door de rustieke en stoere uitstraling. Omdat het op oneindig veel manieren is toe te passen, zijn er meubels en accessoires die passen bij zowel een landelijke en romantische als moderne en industriële woonstijl. We inspireren je alvast met een aantal ideeën voor binnen en buiten.

Unieke meubels

Wij hebben hiervoor een kijkje genomen in de mooie en zeer complete webshop van steigerhoutspecialist VanLonden.com. Dit veelzijdige bedrijf wordt gerund door enthousiaste vakmensen die tientallen meubelstukken in vele categorieën vervaardigen. Die kun je kant-en-klaar bestellen. Maar de specialisten maken voor jou met liefde ook meubels op basis van jouw eigen tekeningen of ontwerpen. Op die manier heb je een meubelstuk in huis dat niet alleen mooi, maar ook nog eens uniek is. Het realiseren daarvan is bijvoorbeeld goed te doen met een stijlvolle eettafel voor in je woonkeuken of huiskamer. Hieraan vinden al je gezinsleden een riante plek om te zitten. Als je een extra groot model laat maken, kunnen ook gasten prima aanschuiven tijdens borrels en etentjes. Het leuke van een tafel van steigerhout is dat je er alle kanten mee op kunt. Zo is het mogelijk om er bijpassende stoelen aan te plaatsen of om te variëren met een steigerhouten bank.

Steigerhouten kinderbed

Maar de collectie van VanLonden heeft ook tal van smaakvolle items voor slaapkamers. Zo vind je er tijdloze houten kinderbedden met bijpassende kledingkasten en nachtkastjes, bedden voor kinderkamers en tienerkamers niet uitgezonderd! Voor stoere jongens is er bijvoorbeeld een cool Landrover-bed. Op het steigerhout is een Landrover Defender geprint, zodat je zoon in een echte terreinwagen slaapt. Steigerhouten bedbank Amy is een droombed voor iedere kleine prinses. Met de grote lade onder het bed combineert Amy zitten, slapen en opbergen. Het bed krijgt een ludieke knipoog door de hartjes of de sterren die in het hout kunnen worden gezaagd. Wat jongens en meiden in alle leeftijden leuk vinden, is hoog slapen. Daarom vind je bij VanLonden ook uiteenlopende versies van de hoogslaper. Deze bedden zijn natuurlijk ook heel geschikt als je de logeerkamer voor je (klein)kinderen gezellig en praktisch wilt inrichten.

Eigentijdse touch

Wil je ook de sfeer in de tuin een upgrade geven? Dan heb je een ruime keuze uit steigerhouten tuintafels en tuinstoelen. Maar ook de hoekbanken van VanLonden zijn ontzettend populair. Die bieden een heerlijke plek om te loungen en te genieten van het mooie weer. Ze hebben een fraaie, karakteristieke uitstraling en zijn leverbaar in uiteenlopende afmetingen. Ook voor deze tuinbanken geldt dat je ze op maat kunt laten maken. Met welke meubels van steigerhout geef jij je huis en tuin een eigentijdse facelift?

Geschreven door: Redactie