close
  • zondag 19 september
Wonen

Geef je woning en werkplek een make-over met steigerhouten meubels 

Geef je woning en werkplek een make-over met steigerhouten meubels 

Steigerhout is uitermate geschikt om er eindeloos veel mooie meubels van te maken. Daarom is het niet meer weg te denken in de interieurwereld. De robuuste houtsoort leent zich perfect voor het creëren van onder andere: salontafels, eettafels, buitenkeukens, tuinmeubels, kasten en kinderbedden. En wist je dat je naast je huis ook je kantoor en bedrijf een stoere uitstraling kunt geven met meubels van steigerhout? Met vergadertafels, boekenkasten en archiefkasten, creëer je een eigentijdse en prettige sfeer voor je klanten, bezoekers en medewerkers. 

Steigerhout heeft een natuurlijke uitstraling

Ook een steigerhout bureau mag niet ontbreken bij een restyling. Want een ruime en praktische werkplek is een onmisbaar element in ieder (thuis)kantoor. Een voordeel van steigerhout is dat het zich eenvoudig laat bewerken. Dat maakt het heel toegankelijk om maatwerk meubelen zoals bureaus te laten maken. Die passen perfect in de ruimte die jij daarvoor in gedachten hebt. Een andere goede reden om te kiezen voor een bureau of ander kantoormeubel van steigerhout, is de natuurlijke uitstraling van het materiaal. Zo zorg je voor een sfeer die wordt gekenmerkt door rust en stijl. Op dat gebied is er overigens veel variatie.

Zo kun je het bureaublad dat bestaat uit brede planken neerleggen op een onderstel van hout, industriële stalen poten of mooi afgewerkte x-poten. Het is maar net waar jij de voorkeur aan geeft. Met een matchende steigerhouten stoel en bijpassende accessoires maak je het plaatje helemaal compleet.

Steigerhout voor huis en tuin 

Is je huis ook toe aan een flinke make-over? Voor iedere denkbare ruimte zijn er steigerhouten meubels die aansluiten op jouw persoonlijke woonstijl. Nu de zomer in volle gang is, biedt een riante loungebank je een heerlijk plek om van het zonnige weer te genieten. Vind je het gezellig om met goed gezelschap urenlang buiten te tafelen en te borrelen? Er is keuze in overvloed uit tuintafels, tuinstoelen, statafels en krukken. Koken in de buitenlucht? Met een buitenkeuken van steigerhout wordt dit een feest.

Steigerhout in de slaapkamer

Is een van je kinderen toe aan een nieuw bed? Of wil je de logeerkamer voor je kleinkinderen gezellig maken? Denk dan eens aan een steigerhouten hoogslaper. Die zijn er in allerlei droommodellen zoals: speelhuisjes, Landrovers, kastelen en bedstedes. Heerlijk om in te slapen, mooi om te zien én ruimtebesparend.

Geschreven door: Redactie