close
  • donderdag 2 april
Wonen

Beste Keukendeal ontwerpt bij u thuis

Beste Keukendeal ontwerpt bij u thuis

Beste Keukendeal heeft geen showroom. Een bewuste keuze van eigenaar Anthonie Wijnen, al vijfentwintig jaar actief in de keukenbranche. ,,Een nieuwe keuken uitzoeken hoeft niet per se in een showroom. Vaak is het eenvoudiger om keuzes thuis te maken. Bovendien is het praktisch om de ruimte bij de klant zelf te bekijken. Samen sparren over alle mogelijkheden met als resultaat een mooi ontwerp”, vertelt Wijnen.

Ook voor ouderen is een showroom aan huis ideaal. ,,Juist onder deze doelgroep bevinden zich mensen die het als zeer prettig ervaren om thuis op alle gemak te kunnen kiezen. Vanwege de vraag naar aangepaste keukens heeft Beste Keukendeal de mogelijkheid om een keuken aan te passen naar specifieke wensen. Extra ruimte onder het werkblad ”vanwege rollator of rolstoel”, praktische opbergruimte of aangepaste hoogtes, wij vinden de oplossing!”, aldus Wijnen.

Zodra alle wensen van de klant bekend zijn maakt Wijnen een schets die uitgewerkt wordt tot een fotorealistisch 3D-ontwerp. Hierdoor kan de klant exact zien hoe de nieuwe keuken eruit komt te zien. Groot voordeel is dat er geen kosten zijn wat betreft een dure showroom en verkopers. ,,Hierdoor kunnen wij kostenbesparend werken en een betere kwaliteit keuken aanbieden voor beduidend minder geld.”

Net als bij een showroom kan de klant monsters in allerlei kleuren bekijken van keukenfronten en werkbladen. ,,Qua materiaal leveren wij in principe alles, zoals werkbladen van hout, kunststof en natuursteen. Wij werken hierbij samen met een Duitse keukenfabrikant. Op het gebied van inbouwapparatuur doen wij zaken met Whirlpool en Bauknecht. Dat bevalt ons uitstekend, door de prettige samenwerking kunnen wij een hele goede service bieden.”

Het werkgebied van Beste Keukendeal bestaat uit de drie noordelijke provincies. Maar door de flexibele werkwijze zijn klanten daarbuiten ook welkom. Beste Keukendeal heeft zich naast het ontwerpen van nieuwe keukens gespecialiseerd in het renoveren van bestaande keukens. ,,Vaak zijn de kasten nog prima, maar zijn de deuren aan vervanging toe. Wij kunnen de fronten op maat bestellen. Ook werkbladen, achterwanden of apparatuur kunnen wij vervangen. Hierdoor kunnen klanten vaak alweer binnen een dag genieten van een nieuwe, maar toch vertrouwde keuken.”

Op de vraag of er nieuwe trends zijn op het gebied van keukens blijft het even stil. ,,Gemiddeld wordt een keuken pas na vijftien jaar vervangen. Daarom is het lastig om te spreken van trends in de keukenbranche, het greeploze programma is bijvoorbeeld nog steeds in trek. Wat wij vooral adviseren is dat klanten een keuken uit moeten kiezen waarin ze zichzelf helemaal thuis voelen. Een keuken is namelijk het hart van het huis.”

In december heeft Beste Keukendeal een leuke actie. Bij een aanschaf van een nieuwe keuken wordt gratis een vaatwasser geleverd. Nieuwsgierig geworden en meer weten? Kijk dan snel op bestekeukendeal.nl. Voor een vrijblijvende afspraak kunt u bellen met 085-73 25 722 of mailen naar: info@bestekeukendeal.nl.

Geschreven door: Redactie