De winnaars voor de Veiligvoedsel.nl Awards 2017 zijn bekend!!

Op donderdag 16 februari heeft Stichting Veiligvoedsel.nl aan de beste zorginstellingen en ziekenhuizen van Nederland de Veiligvoedsel.nl Award uitgereikt. In zeven categorieën werd gestreden om de beste van Nederland te zijn.

Een jaar lang is er door meer dan 550 zorglocaties en afdelingen gestreden om de felbegeerde Veiligvoedsel.nl Awards. De top drie in elke categorie was begin januari genomineerd voor de Veiligvoedsel.nl-Award 2017. De winnaars zijn op 16 februari 2017 op het Nationaal Congres Veilig Voedsel 2017 bekend gemaakt.

De winnaars voor de Veiligvoedsel.nl Awards 2017 zijn per categorie: 

Beste Nieuwkomer
Het Hooge Heem, Grootegast, front- office te Grootegast

Beste Kleinschalig wonen
Interzorg, Slingeborgh, Huiskamer Ons Stee te Assen

Beste Zorgafdeling
Roessingh, afdeling 1 te Enschede

Beste Keuken
Gasthuis Sint Jan de Deo te Millingen aan de Rijn

Beste Restaurant
Interzorg, Kornoeljehof te Vries

Beste Ziekenhuis
Roessingh te Enschede

Beste Zorggroep
Hof en Hiem te Joure

Doel Veiligvoedsel.nl Award
Met de Veiligvoedsel.nl Awards wordt door Stichting Veiligvoedsel.nl op positieve wijze aandacht geschonken aan het belang van veilig en hygiënisch werken in zorginstellingen en ziekenhuizen. Hiermee worden voedselvergiftigingen voorkomen. Jaarlijks vinden er nog 680.000 voedselbesmettingen plaats in Nederland.

Veilig voedsel is voor iedereen de eerste levensbehoefte. Stichting Veiligvoedsel.nl maakt zich sterk voor herkenbare en werkbare voedselveiligheid in Nederland. Met de introductie van het Keurmerk Veiligvoedsel.nl is een zorginstelling in staat aan haar cliënten de kwaliteit van het voedsel te tonen. De bewoners krijgen hierdoor de door velen verlangde keuze voor veilig eten.