Winnaars Adrie en Rob verzilverden hotelbon en hielden zelfs nog over voor een etentje

Een prijs winnen, het mooiste weer van de wereld treffen, de fietsen mee en gratis overnachten in een hotel met zwembad. Kijk; dat is nog eens een 50+ hotelbon-actie!

Haar man dacht nog even dat het een geintje was, toen Adrie Kamps (63) meldde dat ze een bon van honderd euro gewonnen had via onze 50+ nieuwsbrief-actie. “Nee hoor,” zei Adrie. “Kijk hier maar. En deze hotelbon is vrij te besteden dus het verplicht ons ook nog eens tot niets. Wat gaan we doen?”

Die vraag was snel beantwoord door Rob (67). Omdat fietsen hun hobby is, hebben ze de tweewielers op de auto gezet en zijn naar hotel Galamadammen gereden. “Op zondag, want toen was er een Sunday Special. Konden we van het geld ook nog een hapje gaan eten,” aldus Adrie.

Goeie trek

Maar niet voordat ze eerst een rondje Súdwesthoeke hadden gefietst. “Het was prachtig weer en we fietsten van Hindelopen, naar Stavoren en weer langs het water terug. We hadden zomaar veertig kilometer in de benen”. Het dinertje dat daarna volgde, was dan ook welkom. Ze hadden goeie trek van het fietsen gekregen. 

“De volgende ochtend heb ik nog even gezwommen in het zwembad van het hotel, want dat is naast het fietsen een andere hobby van mij,” vertelt Adrie enthousiast verder. Na het ontbijt hebben ze uitgecheckt en zijn door het Rijsterbos bij Rijs in Gaasterland gefietst en deden ook Balk nog even aan. 

“Het was voor ons een geweldige prijs. Het is hier geen vetpot met een klein pensioentje en AOW. Ik solliciteer nog regelmatig, maar kom niet meer aan de bak.” Het is een bekend gegeven dat dat boven de zestig jaar heel moeilijk is. Daarom is de bon Rob en Adrie van harte gegund.