Winnaars 50+ camperactie filmden hun camper-avontuur

Onze camperactie bracht Jeanette de Baat en haar man een week vol vrijheid en vakantieplezier. Wat ze beleefd hebben? Kijk hun film!

Onlangs gaf 50+ ‘een camper voor een week’ weg. Momenteel loopt er zelfs alweer een nieuwe camperactie. Als redactie zijn wij natuurlijk ontzettend benieuwd hoe de winnaars van de vorige camperactie hun tour hebben ervaren. Lees en kijk het hier! 

Richting Duitsland 

Jeannette de Baat en haar man Erik Wildoer zijn de uitverkorenen die als allereerste winnaars op pad mochten met de Friesland Camper. Vanaf dag één zijn ze enthousiast. In het allereerste bericht aan de redactie laten ze weten: “We hebben nu al plezier, voor het eerst in ons huwelijk slapen we apart in een echte 50+ camper. We hebben er zo om gelachen,” zegt Jeannette.

Filmverslag 

Inmiddels zijn Jeanette en haar man weer thuis en vertellen ze ons dat ze fantastische dagen hebben gehad. Jeanette: “Wij hebben zo genoten van de luxe camper. Ook was het het heel erg leuk om als 50-plusser op stap te zijn en andere leeftijdgenoten tijdens de reis te ontmoeten. Wij willen 50+ bedanken voor de prachtige dagen die we hebben beleefd. 

Nieuwsgierig geworden naar wát ze precies beleefd hebben? Bekijk hieronder de film! Bovendien attenderen we je vast op een bijzonder persoonlijk verhaal naar aanleiding van een uitgebreid gesprek met Jeannette. Over haar leven en haar droom die tijdens deze camperreis vorm kreeg; Daarover volgende maand meer. 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Myv9PL6uylo[/embedyt]