Wie heeft de leukste opa of oma?

Van 2 oktober tot en met 8 oktober 2017 vindt de Week van de Opvoeding plaats. Het opvoeden van kinderen en jongeren is belangrijk maar soms best lastig. Daarom staat de hele week in het teken van opvoeden en ouderschap.

Opa’s en oma’s zijn in veel gezinnen de stille kracht die het gezin draaiend houden. Bij het ene gezin als vaste oppas, bij het andere gezin door altijd klaar te staan om bij te springen waar nodig. Menig ouder verzucht regelmatig ‘waar zou ik zijn zonder mijn ouders…?!’ Hoog tijd om stil te staan bij de toegevoegde waarde van de opa’s en oma’s. Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) zet ze in het zonnetje!

Fotowedstrijd

Om alle opa’s en oma’s op een leuke manier te bedanken dat ze er zijn, organiseert het CJG een fotowedstrijd. Stuur de mooiste foto van opa of oma op en maak kans op een generatie fotoshoot.

Fotoshoot

U kunt uw foto’s tot woensdag 4 oktober insturen. Van alle inzendingen in gemeente De Wolden wordt één mooiste uitgekozen en ook in gemeente Hoogeveen wordt één winnaar gekozen. De winnaars van de fotoshoot worden op vrijdag 6 oktober bekend gemaakt.

Foto insturen

U kunt een foto insturen door een mail te sturen naar CJG De Wolden: info@cjgdewolden.nl of CJG Hoogeveen: info@cjghoogeveen.nl.