Waarom Utrecht zo leuk is

Utrecht is top. Wie er naartoe verhuist, mag zich gelukkig prijzen met alles wat deze provincie te bieden heeft. Hier een aantal pluspunten.

Utrecht is één van de gezelligste provincies! Je hebt er goed openbaar vervoer, veel natuur, geweldige steden, top terrasjes. Dan hebben we het nog niet eens gehad over die pareltjes van huizen die je er kunt vinden; eén blik op Funda en je bent verkocht.

Nu weten we allemaal dat de relatie tussen Utrecht en de huizenmarkt wat gespannen is en dat je goed scherp moet zijn als je hier een huis wilt kopen of huren. De huizen zijn aan de duurdere kant, maar zeer gewild; mensen willen graag in het centraal gelegen Utrecht wonen! Daarom zetten wij een aantal redenen op een rijtje waarom jij die verhuizing naar Utrecht zeker moet inplannen!

Sfeervolle Utrechtse steden

Zeist, Woerden, Utrecht, de Bilt; elke plaats in Utrecht is uniek, maar heeft dezelfde gezellige sfeer die je door heel Utrecht vindt. Je vindt er natuurparken en goed onderhouden groen, en de borrelsfeer (komen we later op terug) in deze provincie is niet te evenaren! Veel van deze plaatsen in Utrecht hebben nog oude gebouwen en historische centra. De huizen die je hier vindt zijn dan ook, zoals de jeugd dat tegenwoordig zegt, heel ‘aesthetically pleasing’, ofwel, het oog wil ook wat en deze huizen zijn echt plaatjes!

Vooral de typische grachtenhuizen, maar ook veel andere huizen aan het water zijn zeer gewild. Nu zijn de grachtenpanden natuurlijk wat aan de duurdere kant (ietsje), maar er zijn in de hele provincie genoeg mooie plaatsen met goedkopere huizen, ook aan het water. Focus dus niet alleen op de stad Utrecht, maar verrijk je blik naar alle andere leuke steden en dorpen die Utrecht te bieden heeft. Het openbaar vervoer in Utrecht is daarnaast erg goed, dus je bent zo op je werk of in de grote stad!

Bootje varen op de Vecht

De provincie Utrecht is dan ook ideaal om lekker met een bootje te gaan varen. Dus ben jij eenmaal verhuisd en heb je al die stress achter je liggen? Dan wordt het tijd om te gaan genieten van wat het leven te bieden heeft in Utrecht! Huur of koop een bootje en geniet van het varen over de Vecht. Dit klinkt als genieten toch?

Aan de borrel

In Utrecht kun je overal heerlijk borrelen met de lekkerste biertjes, verse limonades en mooiste borrelplanken. De vele terrasjes die overal te vinden zijn, stellen niet teleur en vooral in de grotere steden vind je ook veel nieuwe tentjes die experimenteren met smaak, ingrediënten en heerlijke verse producten. Dus; wanneer is die dagtrip met je bootje door het sfeervolle Utrecht en die borrel om je dag mee af te sluiten?

Naar Utrecht verhuizen met ScanMovers

Ben jij net zo enthousiast over Utrecht als wij? Vul dan snel hier bij ScanMovers je verhuisdetails in en zij gaan meteen aan de slag met het zoeken naar verhuizers die passen bij jouw verhuiswensen. Binnen 24 uur ontvang jij vijf gratis verhuisoffertes die je rustig kunt gaan vergelijken. Heb je dan jouw perfecte Utrechtse verhuizer gevonden? Laat het ScanMovers zo snel mogelijk weten en zij regelen de rest!

Heb je verder nog vragen over je verhuizing of hoe je verhuizers vergelijkt? Bij ScanMovers kun je altijd terecht met al je vragen of opmerkingen. Dus neem vooral contact met ze op! Voor meer verhuistips en activiteiten voor de provincie Utrecht kun je hier verder lezen op ScanMovers’ pagina over verhuizen naar de provincie Utrecht.

[Advertorial]