Vrijdag er maar even voor gaan zitten: The Voice Senior 

Overmorgen is het zover. Ilse de Lange, Marco Borsato, Gerard en Gordon, Angela Groothuizen zullen zestigplussers beoordelen op hun zangkwaliteiten in The Voice Senior. Vrijdag aanstaande de eerste uitzending op tv. 

De show zal maar vier weken duren, dus je moet er bij zijn. Deze televisietalentenjacht vult de ‘gewone’ Voice en The Voice Kids aan. Als eerste in Nederland uitgezonden, maar je kunt er op wachten dat het buitenland ook dit gaat oppakken. The Voice wordt al in 150 landen uitgezonden en The Voice Kids in bijna veertig. 

‘Er zijn heel veel juweeltjes bij’

Volgens Angela Groothuizen weten de ouderen heel goed wat ze kunnen. “Je moet ze niet willen veranderen, dat heeft niet zo veel zin.” Zegt ze aan RTL Boulevard. Daar is Gerard Joling het helemaal mee eens. Samen met Gordon vormt hij een coach-duo. Ietwat onverwacht, want de twee zouden nooit meer samenwerken. Dat belooft wat. Joling meldde tijdens de opnamen al dat het leuker is dan hij dacht. “Er zijn heel veel juweeltjes,” laat hij weten. Martijn Krabbé en Wendy van Dijk doen de presentatie. 

Liedjes uit de jaren vijftig en zestig

De afgelopen tijd lekten er al wat informatie uit over de deelnemers. Zo doet het Zwolse duo Henk Klompenmaker en Mick Woearbanaran mee. Ze zijn al redelijk bekend in de regio vooral van het zingen van liedjes uit de jaren vijftig en zestig. Of ze door zijn naar de volgende uitzending is nog niet bekend. 

93-jarige deelnemer

In de promo treffen we ook een 93-jarige deelnemer. Grappen over de leeftijd blijven mogelijk niet uit bij het duo Geer en Goor. Gieren en brullen of flauwe boel? We zullen het zien. 

Vrijdag 24 augustus om 20.30 op RTL4

Deel dit artikel

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar top