close
  • zaterdag 8 augustus
Algemeen

Voordelig nazomeren op Camping Starnbosch in Dalfsen

Voordelig nazomeren op Camping Starnbosch in Dalfsen

De heerlijke zomer van 2018 is bijna voorbij. Wat hebben we kunnen genieten van stralende dagen en zwoele avonden. Perfect voor een echt zomergevoel! Wil je dat gevoel nog even vasthouden, kom dan nazomeren op de groenste camping van het Vechtdal, camping Starnbosch in Dalfsen. Je kunt in de maanden september en oktober voordelig een weekje boeken en nog even opladen voordat de winter weer begint. Starnbosch is trouwens het hele jaar geopend, dus liefhebbers van kamperen in de winter zijn ook meer dan welkom.

Vechtdal

Het Vechtdal

Camping Starnbosch bevindt zich in het Vechtdal. Er zijn geen drukke wegen in de buurt en je bent omringd door de natuur. Dalfsen ligt in een prachtige omgeving die veel te bieden heeft: bos, heide, zandverstuivingen en de rivier de Vecht, waar je met een pontje overheen kunt. Het is ideaal om het gebied wandelend of met de fiets te ontdekken. Er zijn mooie routes die beginnen bij de camping. Heerlijk fietsen tussen de weilanden met koeien of wandelen door het Vechtdal. In de buurt van Dalfsen liggen plaatsen als Ommen en het dorpje Heino. Heino heeft leuke winkels en restaurants waar je lekker kunt eten en fijn op het terras kunt zitten. In Ommen zijn diverse musea en je kunt er de boot nemen naar Dalfsen. Onderweg wordt er geschut in de monumentale sluis van Vilsteren. Een mooie belevenis.

Relaxte sfeer

Johan en Janny Groote uit Leeuwarden hebben een seizoensplaats op camping Starnbosch. Ze zijn erg enthousiast over de prachtige ligging in de bossen en de grote kamperplaatsen. Daarnaast is het sanitair erg schoon, de sfeer relaxt en is de camping ook heel geschikt voor huisdieren en kinderen. Er is een prima zwembad en in de zomer een leuk animatieteam. Eigenaar Robbin van den Heuvel is gemoedelijk en tolerant en met adviezen van de campinggasten wordt daadwerkelijk iets gedaan.

Kortom: je kunt op camping Starnbosch genieten van rust en een relaxte sfeer en in de omgeving is genoeg te doen als je wat actiever wilt zijn. Voor fietsers en wandelaars is het Vechtdal een perfecte locatie. Robbin heet je graag welkom!

Dit artikel is geschreven door de redactie in samenwerking met Camping Starnbosch

Geschreven door: Redactie