Uw vermogen laten beheren door een specialist?

Wie de vijftig gepasseerd is wil het liefst zoveel mogelijk van het leven gaan genieten. Dat moet financieel wel mogelijk zijn. Sparen levert tegenwoordig bijna niets meer op. Om meer rendement uit vermogen te halen is het slimmer om uw geld te laten beleggen. Maar hoe werkt dit? Rob Visschedijk, directeur bij vermogensbeheerder Trustus, vertelt het u graag.

“Niet iedereen heeft tijd, interesse of verstand van beleggen. Voor mensen die op een verantwoorde manier een hoger rendement willen halen uit hun vermogen is het vermogensbeheer concept van Trustus een uitkomst. Wij nemen alle zorg uit handen.

Wie zijn geld door Trustus wil laten beleggen start met een uitvoerig inventarisatiegesprek. Tijdens zo’n gesprek brengen we de financiële wensen en doelen van een cliënt in kaart. Wij vinden het erg belangrijk om veel aandacht te besteden aan de vermogensplanning. Wat heeft iemand nodig die eerder met pensioen wil? Wat is slim om te doen als iemand op korte termijn kapitaal nodig heeft? Met de verkregen informatie uit het gesprek wordt door een van onze vermogensmanagers gezocht naar een geschikte beleggingsportefeuille”, aldus Visschedijk.

Geen onverwachte risico’s 

“De afspraken met onze relaties leggen we vast in een beheerovereenkomst, die dagelijks opzegbaar is. Hierin staat welke risico’s wij als beheerder wel en niet mogen nemen. Daar houden wij ons strikt aan. Onze relaties blijven bovendien altijd de baas over hun eigen geld. En mocht blijken dat beleggen niet voor u is weggelegd dan is de portefeuille op zeer korte termijn te verkopen.” Volgens Visschedijk het grote voordeel. “Direct over uw eigen geld beschikken.”

Professioneel en persoonlijk

De professionals van Trustus nemen alle zorg uit handen. “Portefeuilles monitoren wij permanent om de kwaliteit van de portefeuille op peil te houden. De waan van de dag laten wij graag aan ons voorbij gaan maar de actualiteit en trends in de markt nemen wij mee in onze beleggingsbeslissingen. Cliënten hebben een vast aanspreekpunt waarmee ze de resultaten thuis of bij ons op kantoor kunnen bespreken. Heel belangrijk is het feit dat onze vermogensmanagers maar een beperkt aantal relaties per persoon bedienen zodat er altijd tijd en aandacht voor u is. Daarnaast is een app beschikbaar zodat u op ieder gewenst tijdstip uw portefeuille kunt volgen.”

Waarom Trustus?

“Trustus heeft een unieke hoog dividend strategie. Erg geschikt voor mensen die wel rendement willen maken, maar niet het hoogste risico willen lopen. Bovendien heeft Trustus zich bewezen door de goede resultaten uit het verleden. Wij zijn een gerenommeerd bedrijf met een ouderwets persoonlijke service en altijd bereikbaar. Cliënten hoeven zich bij ons niet door een telefonisch keuzemenu heen te worstelen, maar krijgen direct diegene te spreken waarmee ze afspraken hebben gemaakt. Een gesprekspartner die niet iedere keer wisselt en over jarenlange ervaring beschikt!”

Wilt u meer weten? Neem dan eens een kijkje op de geheel vernieuwde website van Trustus. Daar vindt u nog veel meer informatie over vermogensbeheer.