Vergeet Tinder, er zwemmen meer vissen in de zee

Tips voor andere datingsites!

Het is schering en inslag; daten via een site. Ik zal dan wel ouderwets zijn door te roepen dat ik toch liever iemand gewoon ‘in het wild’ tegen kom, maar dan word ik vreemd aangekeken. En ik hoor ze zeggen: ‘In het wild zie je iedereen op zijn telefoon kijken en niet naar jou’. Dus is het beter om via diezelfde telefoon in contact te komen met anderen.

Het is even een drempel over, alhoewel de hele wereld op Tinder ingeschreven lijkt te staan. Als je niet wilt dat iemand je daarop tegenkomt, geven we je hier nog een paar tips voor andere mogelijkheden.

Sportieve types

Gymder, dat moet het dan maar worden. Ik had er nooit van gehoord, maar als ik nou op zoek zou zijn naar een sportieve date, is deze app daar heel geschikt voor. Eigenlijk gaat het om het vinden van een sportmaatje (find a training partner, jaja) maar ik zie daar meer mogelijkheden. Jij toch ook?

Hondenliefhebbers

Een volgend idee dient zich aan, want ik heb een hond. Niet altijd even praktisch want je moet dan toch ’s morgens vroeg uit de veren, maar in dit geval blijkt het super handig. De app Doggydating matcht namelijk ook. Weliswaar geen mensen, maar honden. Maar hé, ooit een hond zonder baasje gezien? Hondenliefhebbers onderling, weet je wel. Praatje, rondje… voor je het weet ga je dagelijks uit. Honden mee uiteraard.

Het enige nadeel: als je profielen bekijkt zie je die van honden. Niet van de baas. Dat wordt dus gokken, maar we weten allemaal dat de baas op de hond lijkt, en andersom. Dus als je op zoek bent naar een lekkere krullenbol kies je sowieso voor een labradoodle en wat te denken van een teckel of Jack Russel, met z’n gladde huidje. Een mooie uitdaging.

Niet leuk

Een hekel aan honden? Of katten misschien, de muziek van Hazes of wat dan ook? Dan kun je terecht bij Hater. Die matcht op zaken die je juist helemaal niet leuk vindt, zoals ‘Hates Vegan Food’ bijvoorbeeld (app is in het Engels). Samen een hekel aan sporten? Dan zoek je elkaar op en gaat lekker bank hangen. Om maar een voorbeeld te noemen. Ik vind de naam niet zo vriendelijk, maar wie maalt daar om als je een leuke date treft.

Muzikale date

Gisteren zocht ik nog naar dat ene nummer van Elvis Costello. Als jij nou denkt: die vind ik ook zo goed, dan hebben we misschien wel een match. Dat kunnen we uitvinden via Tastebuds, meet people through music. Als je een match zoekt op het gebied van muziek dan kun je daar terecht. Je komt er gemakkelijk in contact met mensen met dezelfde muzieksmaak. En wie weet wel meer.

Baardmannen

Last but wat mij betreft zeker niet least: mannen met baarden. Als je echt op zoek bent naar een date met een baardman, dan ben je bij Brislr aan het juiste adres. Nou is de ene baard de andere niet, maar ook dat geeft dus mooie mogelijkheden.

Bron: metronieuws.nl