close
  • vrijdag 17 september
Algemeen

Veilig de weg op in de herfst? Bestel nieuwe automatten eenvoudig online

Veilig de weg op in de herfst? Bestel nieuwe automatten eenvoudig online

De herfst is aangebroken en dat is aan het weer goed te merken. De afgelopen tijd hebben we al flink wat regenachtige dagen gehad. Als je de deur uit gaat, kan dat niet meer zonder regenjas en paraplu. Reis je dagelijks met de auto? Dan is het najaar ook het uitgelezen moment om die een goede onderhoudsbeurt te geven, bijvoorbeeld door het aanvullen van de ruitenwisservloeistof en door te controleren of alle lichten nog goed functioneren. Maar vergeet ook het interieur van je auto niet. Hoe is het bijvoorbeeld gesteld met de conditie van je automatten? Hoewel die niet direct in het zicht zitten, zijn het belangrijke items voor de veiligheid onderweg. Zijn jouw vloermatten aan vervanging toe? Dan hebben we goed nieuws! Want nieuwe automatten bestellen kan tegenwoordig snel en eenvoudig vanuit je luie stoel.

Schoon auto interieur

In de donkere en natte maanden van het jaar is het een extra prettig idee om veilig de weg op te gaan. Maar ook is een mattenset bedoeld om het interieur van je auto schoon en netjes te houden. Door het gebruik van goede automatten, kan dat heel eenvoudig. Vuil dat je bij het instappen mee naar binnen neemt, verwijder je gemakkelijk door de matten uit te kloppen en te stofzuigen. Maar zelfs de automattenset die oorspronkelijk bij een voertuig van een vooraanstaand merk zit inbegrepen, slijt na verloop van tijd. Dat is ook niet verwonderlijk. Want ze worden het hele jaar blootgesteld aan een slijtageslag veroorzaakt door onder andere: schoenen, zand, vocht en pekel.

Luxe uitstraling

De online specialist Mijnautomatten.nl speelt hierop in met een zeer compleet assortiment pasvormmatten. Qua vorm en afmeting zijn die exact hetzelfde als de originele mattenset. Ze zijn beschikbaar voor ieder merk en model auto en je hebt de keuze uit diverse materiaalsoorten. Zo is er altijd een set automatten dat past bij jouw auto én je persoonlijke smaak. Je kunt kiezen uit Naaldvilt, Velours Classic en Velours Premium. Met de ene soort geef je het interieur een robuuste look en met de andere tapijtsoort een meer exclusieve uitstraling. Bij Mijnautomatten.nl zijn er ook voor de randafwerking verschillende opties. Je hebt bijvoorbeeld de keuze voor een nubuck rand in dezelfde kleur als de carrosserie van de auto, garen in dezelfde kleur als de automatten of een geweven band met een stiksel.

Eenvoudig bestellen

Naast de uitgebreide mogelijkheden om automatten op maat een persoonlijke touch te geven, hebben die nog een pluspunt. Ze worden tevens voorzien van de originele bevestigingspunten. Hiermee zijn de matten probleemloos vast te maken en kunnen ze tijdens het rijden niet verschuiven. Ben je overtuigd? Het bestellen van nieuwe automatten werkt ontzettend makkelijk. In de webshop kun je ze selecteren door het model en het bouwjaar van je auto in te voeren. Maar het kan ook op basis van je kenteken. De gloednieuwe automattenset wordt na drie tot vijf werkdagen geleverd. Zo kun jij dit najaar met een gerust hart de weg op.

Geschreven door: 50+