Veel animo voor Vrijwilligersbeurs

Leeuwarden stond donderdag 28 september in het teken van vrijwilligerswerk. Van 17.00 tot 20.00 uur opende De Harmonie zijn deuren voor bezoekers voor de Vrijwilligersbeurs, die werd georganiseerd door WELLZO Vrijwilligerswerk.

Er was een gevarieerd aanbod door de 60 organisaties die aanwezig waren. Van musea tot sport, van jongeren tot vluchtelingen en van theater tot dieren. Voor ieder wat wils. Wie nog niet wist welk soort vrijwilligerswerk passend was kon een gratis test doen bij stand van de Vrijwilligers Academie. Zo’n 400 bezoekers hebben de beurs bezocht. Er zijn onder meer vrijwilligers aangemeld, er is met elkaar kennis gemaakt en organisaties hebben onderling leuke/nuttige contacten opgedaan.

Ben je niet in de gelegenheid geweest om de Vrijwilligersbeurs te bezoeken, maar heb je wel interesse in vrijwilligerswerk? Je bent elke werkdag van 10.00 tot 16.00 uur van harte welkom bij WELLZO op het Zuidvliet 620 in Leeuwarden, maar je kunt uiteraard ook alle actuele vacatures vinden op onze website wellzo.frl vinden.