Tien nieuwe boeren zoeken de liefde

Zondag 1 september stelt Yvon Jaspers de tien boeren voor die dit jaar via Boer zoekt Vrouw op zoek gaan naar de liefde. Ze zijn gekozen uit een kleine 400 aanmeldingen.

Ze verschillen in leeftijd; de jongste deelnemer is 25, de oudste 61 jaar. Ze wonen verspreid door het land, hebben melkvee, akkerbouw, een zorgboerderij of paardenbedrijf. Wat ze gemeen hebben? Ze zijn enorm toe aan de liefde, aan the love of their life, aan verliefd worden.

Yvon Jaspers: “Je kan je verheugen op tien hele leuke, totaal andere boeren dan andere jaren. Ze wonen verspreid over heel Nederland; misschien wel bij jou in het dorp of aan de rand van jouw stad. Voor de elfde keer hopen we de grootste wens van deze tien boeren te laten uitkomen: een partner voor het leven vinden. Hoe leuk is het om opnieuw mensen te begeleiden die zich zo kwetsbaar op durven stellen, waar misschien over een tijdje dat stille huis gevuld gaat worden met liefde? Dat verveelt nooit! Ook dit jaar zijn we van Drenthe en Friesland naar Zeeland en Brabant gereden om een portret van de boeren te maken. Wie zijn het en waar zijn ze naar op zoek? Daarvoor moet je 1 september kijken!”

Vrijgezelle vrouwen (en mannen…) die het warm krijgen bij het zien van een boer hebben twee weken de tijd een mail of brief te sturen via boerzoektvrouw.nl. Op deze site staat over elke boer meer informatie. De serie, waarin de zoektocht van de vijf boeren met de meeste brieven wordt gevolgd, is begin 2020 op tv. De liefdesperikelen van de vijf boeren met de minste brieven is dan te zien in een online serie.

Boer zoekt Vrouw is op zondag 1 september om 20.20 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 1.

Bron: KRO-NCRV, foto (C): Linelle Deunk

Deel dit artikel

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar top