THEBAGSTORE deelt paaseitjes uit!

Zoek 1 van de 12 paaseitjes op de website van www.thebagstore.nl en verwen jezelf met een mooie tas tijdens de Paasdagen!

Het is Pasen, wat voor THEBAGSTORE reden is om een actie op te zetten voor hun klanten. De webshop heeft op de site namelijk paaseitjes verstopt. Vind je zo’n ei dan krijg je een kortingscode ter waarde van een bepaald bedrag. Deze code is eenmalig te gebruiken, dus start snel met de zoektocht naar de paaseitjes!

De gouden eitjes t.w.v. €100,00

De paashaas heeft in totaal 12 eitjes verstopt op de website van THEBAGSTORE. Deze zijn gecategoriseerd op basis van de waarde van de kortingscode. Het ei met de meeste waarde is het gouden ei. Dit ei bevat een kortingscode ter waarde van €100,00. Bovendien zijn er twee gouden eieren op de site te vinden. Naast deze twee jackpots zijn er ook nog vier eieren verstopt die een waarde hebben van €50,00. Tevens heeft THEBAGSTORE zes paaseitjes met een kortingscode voor €25,00 op de site geplaatst. Wees er snel bij, want de paaseitjes zijn maar één keer te vinden en te gebruiken!

Paasvoordeel t/m a.s. maandag 23:59

Treur niet als je geen enkel paaseitje hebt kunnen vinden op de website van THEBAGSTORE. De webshop voor tassen heeft namelijk het hele weekeinde paasvoordeel! Vanaf vandaag tot en met maandag kunnen klanten een code voor 21% korting gebruiken. Deze kortingscode heeft de naam: PASEN21. Voordeel alom bij THEBAGSTORE gedurende Pasen!

Verschillende soorten en merken tassen

THEBAGSTORE is jouw favoriete plek voor de mooiste tassen online – van hippe rugzakken tot mooie leren laptoptassen. We bieden voor zowel heren als dames de bekende tassen van tijdloze topmerken, zoals Cowboysbag, Herschel, Burkely en Eastpak.

Deel dit artikel

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar boven
Scroll naar top