The Voice Senior, durf jij het aan?

Je kunt je aanmelden voor The Voice senior. Ga je het er op wagen?

Ben jij ouder dan 65 en kun je zingen? Dan is nu het moment aangebroken om jezelf te profileren en je aan te melden voor The Voice of Holland Senior. 

We meldden het al eerder: er komt een Voice of Holland senior. Inmiddels zijn ook de juryleden bekend. Ilse DeLange, Marco Borsato, Ali B. en Angela Groothuizen gaan de kandidaten op hun zangkwaliteiten beoordelen. Ook Gorden is genoemd in de berichtgeving rond deze versie van The Voice. Zijn rol was eerder niet bekend, maar nu lijkt het erop dat hij (een deel van) de presentatie op zich zal nemen. 

Je kunt je aanmelden

Na de succesvolle spin-off The Voice Kids is nu een versie voor zangers en zangeressen ouder dan 65 aan de beurt. Er zullen twee blind auditions worden gehouden, waarna de gekozen kandidaten naar een knockout-ronde gaan, met vervolgens een finale. 

Aanvankelijk werd dit jaar genoemd om de seniorenversie uit te gaan zenden, maar dat is nog niet zeker. Je kunt je in ieder geval hier aanmelden. De leeftijd die op het aanmeldingsformulier gemeld staat is opvallend genoeg 60+.