Straatfestival BOLStjurrich 2017 – verbeelding brengt je overal

Op zaterdag 24 juni barst, voor de 23ste keer, het straatfestival “BOLStjurrich” in de historische binnenstad van Bolsward weer los. Ook dit keer is er een keur aan artiesten te zien. Deze editie verlegt BOLStjurrich zijn grenzen weer, deze keer zijn de straten ‘Achter de Smeden’ en het ‘Skilwijk’ extra op de plattegrond te vinden!

In de binnenstad kun je een wild zwijn, kabouter, welshman en vele andere artiesten tegen het lijf lopen. Van klein tot bijna 3 meter groot, van uiterst gekleed tot in hun blote niksie zullen diverse artiesten je vermaken, verwonderen en verrassen.

Piano spelen? Check!

Plaatjes draaien? Check!

Beeldhouwen? Check!

Bolstjurrich doet wat aan de leegstand in Bolsward!
Een straatfestival dat de straten verlaat? BOLStjurrich doet het gewoon. Dank zij medewerking van Elkien en een particulier kunnen we twee bankgebouwen gebruiken. Vorig jaar een theaterschip, nu twee theater-bankgebouwen! In de voormalige Rabobank zal HympHamp nieuwe types en oude bekenden voorbij laten komen, en in de andere bank kun je je zenuwen testen!

Slotact
Het festival heeft met de muzikale slotact Mr. Wallace weer een band van formaat geboekt. Deze ska-reggae band heeft bewezen hoe ze een feestje moeten bouwen. Dit jaar doen ze naast BOLStjurrich ook de Zwarte Cross aan.

Kijk voor het volledige programma op onze website www.bolstjurrich.nl
De laatste nieuwtjes? Check de facebookpagina van Bolstjurrich en de twitterfeed @bolstjurrich !

locatie : binnenstad Bolsward

datum : zaterdag 24 juni 2017

tijdstip : 13:00 – 18:00 uur

toegang gratis