close
  • zondag 20 juni
Zorg en Zekerheid

Stoptober, Sandra is nog maar vier dagen gestopt met roken

Stoptober, Sandra is nog maar vier dagen gestopt met roken

Stoptober is een campagne die rokers uitdaagt om gedurende de maand oktober niet te roken. Sandra Kernkamp rookt al bijna 30 jaar en gaat de uitdaging aan om een maand niet te roken. Vorige week heeft ze zich voorgesteld op onze website (hier een link naar het artikel van vorige week). Elke week volgen we haar en kijken of het haar gaat lukken!

Het is nu vier oktober, dus Sandra is nog maar vier dagen gestopt met roken. Hoe gaat het nu met haar? “Het gaat goed, maar vreemd genoeg slaap ik wel slecht. Vanavond ga ik paardrijden dus hopelijk kan ik daarna eens een goede nachtrust pakken! Verder ben ik van nature nogal druk en nu nog meer, maar ja dat zal wel overwaaien. Mijn omgeving reageert positief op het feit dat ik nu gestopt ben met roken. Ik liet mijn moeder in mijn tas kijken en vroeg haar wat ze erin miste. Juist, geen sigaretten! Mijn man is ook gestopt, dat is wel heel erg fijn. Het gaat dus op heden goed. Ik mis het roken natuurlijk zo nu en dan wel, maar dat is dan later ook weer voorbij”.

Op de vraag of Sandra denkt dat ze het gaat volhouden, antwoordt ze: “komt wel goed denk ik..” Volgende week volgt er weer een update op onze 50 plus websites.

Volg Sandra, en help haar d.m.v. aanmoedigingen, duimpjes enz. ervoor te zorgen dat zij haar doel gaat halen. Uiteraard kunt u ook samen met Sandra meedoen!

Geschreven door: Redactie