close
  • maandag 13 juli
Financiën

Slim: een autoverzekering zonder vaste maandlasten

Slim: een autoverzekering zonder vaste maandlasten

Veel Nederlanders bezitten een auto waar ze vrijwel geen gebruik van maken. De meest voorkomende ritjes die de auto nog aflegt zijn een paar keer per week naar de supermarkt en soms naar familie in het weekend. Het grootste deel van de tijd staat de auto stil. Zonde, want de maandelijkse kosten lopen wel gewoon door.

Hoge maandlasten

Als je kritisch kijkt naar de maandlasten van zo’n auto dan kan dat vaak niet helemaal uit. De kosten voor bijvoorbeeld de wegenbelasting, APK keuring, onderhoudsbeurten en verzekering moet je gewoon betalen, ook al maak je weinig gebruik van de auto. Maar de auto wegdoen is geen optie, want dat beperkt de vrijheid die je hebt om de auto te pakken wanneer je wil.

Slim verzekeren

Om je maandlasten op je auto te verlagen biedt Bundelz Autoverzekering handige bundels van 1.000 km aan. Pas als de bundel op is gereden betaal je automatisch een nieuwe. Zo betaal je dus alleen voor het gebruik van de auto, maar ben je wél altijd verzekerd. Geen vast maandbedrag meer maar een prijs per 1.000 km. Een slimme oplossing voor automobilisten die de auto weinig gebruiken en willen besparen op hun vaste lasten.

Moderne vorm van verzekeren

Bundelz Autoverzekering is een initiatief van Nationale – Nederlanden. Marktonderzoek toonde aan dat veel autobezitters maandelijks teveel geld kwijt zijn aan een auto die ze bijna niet gebruiken. Dat kon slimmer vonden ze bij NN en zo is Bundelz ontwikkeld. Een klein kastje dat je in je auto plaatst houdt de gereden kilometers bij. Via een app op je smartphone heb je inzicht in je bundelverbruik. Een moderne, digitale vorm van verzekeren die voordelig is als je weinig rijdt!

Wil jij ook jouw auto slim verzekeren? Bereken jouw persoonlijke bundelprijs

Geschreven door: Redactie