Shoptip: een sweater laten bedrukken

De sweater is een heerlijk warm kledingstuk dat populair is bij alle leeftijden. Ze zijn gemakkelijk, zitten altijd goed en zien er ook nog eens leuk uit. Maar heb je er al eens aan gedacht om een sweater te laten bedrukken met een eigen tekst? Dan heb je niet alleen een lekker comfortabel kledingstuk, maar het is ook nog eens extra bijzonder.

Een bedrukte sweater als cadeau

De oude tijd waarin oma een trui breide voor haar kleinkinderen is wel voorbij. De meeste mensen hebben gewoon niet meer de tijd om zo’n project te beginnen. Daar komt nog bij dat gebreide truien niet meer hip zijn, dus de kans is vrij groot dat je kleinkinderen hem zelden of nooit zullen dragen. Een bedrukte sweater doet het echter altijd goed als cadeau!

 

Comfortabel sporten of wandelen

Ben je nog regelmatig sportief bezig en doe je dat buiten? Dan merk je dat het soms best fris is. Een jas is bij het sporten niet handig, omdat je dan veel gaat zweten. Een sweater is dan ideaal. De trui laat het vocht door, maar houdt je lichaam heerlijk warm. En met een bedrukte sweater zie je er ook nog eens leuk uit! Bij een sportieve sweater kun je ook kiezen voor een afbeelding, of bijvoorbeeld het logo van je club. Vorm je samen met anderen een wandelclub? Dan kun je ook samen een eigen logo of naam bedenken en voor alle leden een sweater bestellen.

 

Mag het een graadje minder?

Op wereld-truien dag doen heel veel mensen de verwarming een paar graden omlaag. Het is jammer dat dat maar één keer per jaar gebeurt. Want als iedereen wat vaker zou kiezen voor een warme sweater, zou dat heel wat energie besparen. Wil jij bewust duurzaam leven? Dan zet je de verwarming een graadje lager en trek je een mooie, warme trui aan. Dat is eigenlijk ook nog eens goed voor je gezondheid, want de verwarming zorgt voor droge lucht die de longen snel irriteert.

 

Inspiratie voor teksten

Je kunt natuurlijk kiezen voor een standaard tekst. Bij vindt bijvoorbeeld heel wat inspiratie voor leuke quotes als je gaat sporten. Er zijn ook grappige teksten te vinden die goed passen bij verjaardagen. Of algemene wijsheden die je leuk vindt om te delen. Maar het is ook mogelijk om een prachtige afbeelding op de sweater te laten drukken. Denk bijvoorbeeld aan een foto van je lievelingshond. Of een fantastische natuurfoto. Bij Digitransfer.info is het mogelijk om zowel de voor- als de achterkant van de sweater te laten bedrukken.

Een sweater bedrukken is heel eenvoudig. Je kunt het zelf online regelen en een paar dagen later wordt de trui al thuisbezorgd. De sweaters zijn van goede kwaliteit en blijven jarenlang mooi. Ze zijn geweldig als cadeau, maar ook om lekker zelf te dragen. Zo zit jij er altijd warmpjes bij!