Schrijf je nu in voor de mooiste loop van het Noorden!

De organisatie van de Bonifatiusloop is alweer druk bezig met het organiseren van de 16e Bonifatiusloop op zaterdag 18 maart 2017. De inschrijving is weer geopend!
Terugkijkend op vorig jaar was de Bonifatiusloop weer een geslaagd evenement! Fris, sportief en vooral gezellig. De Kabelnoord kidsrun was ook super en droeg bovendien een mooi steentje bij aan het doel ‘Clowns voor care’.

Fraaie hardlooproutes
Ook dit jaar zijn er weer de drie populaire hardloopafstanden: 5, 10 en 21 kilometer. Traditiegetrouw wordt er gestart bij de Bonifatiusbron. Daarna gaan de groepen via het historische centrum van Dokkum richting de bolwerken en vervolgen zij hun routes door het mooie landschap van Noordoost-Friesland. Toeschouwers en shoppers kunnen de lopers aanmoedigen in de sfeervolle binnenstad.

Mooie wandelroutes
Voor de wandelaars is er dit jaar keuze uit een route van 10 of 35 kilometer.
Beide routes hebben een stempelpost bij het startpunt bij de Bonifatiusbron en bij de finish bij de Sionsberg.

De 35 km route gaat via Rinsumageest, Oudkerk en Birdaard weer terug naar Dokkum en heeft onderweg nog drie stempelposten.

Onderweg is er muziek, een koffiepunt en er zijn toiletten en verzorgingsposten. Ook bij de finish is er muziek en koffie.

Bij de finish vindt u ook de evaluatieformulieren met ruimte voor op- en aanmerkingen en tips voor de organisatie.

Kabelnoord kidsrun
Dit jaar is Kabelnoord ook weer hoofdsponsor van de scholierenloop. De Kabelnoord kidsrun is voor de groepen 1 t/m 8, meedoen aan de Kabelnoord kidsrun is altijd weer een hele belevenis!

Voor alle deelnemers is er een leuke attentie en voor de hardlopers zijn er leuke prijzen te verdienen. De deelnemers steunen met hun bijdrage ‘Clowns voor care’.

Sponsoren
Zonder sponsoren kunnen wij de Bonifatiusloop niet organiseren. De Bonifatiusloop heeft aantrekkingskracht op een groot publiek en sponsoren weten dit op waarde te schatten. Ook interesse in sponsoring? Mail naar: sponsoring@bonifatiusloop.nl

Schrijf je nu in!
De inschrijving is geopend! www.bonifatiusloop.nl Schrijf je nu alvast in en noteer de datum, dan heb je een trainingsdoel!

Blijf op de hoogte
Volg de Bonifatiusloop op Twitter (@BonifatiusLoop) en Facebook (BonifatiusloopDokkum).