REVIEW: Draadloos muziek luisteren tijdens het hardlopen

Twee weken geleden werd gevraagd of de redactie van 50plusinfriesland.nl de Bluetooth oordopjes van HDPHNS.com zou willen uittesten. De oordopjes zijn vooral op hardloopgebied een enorm succes. Afgelopen zondag heb ik een ronde van 6 kilometer gemaakt met de Bluetooth oordopjes. Mijn mobiele telefoon heb ik in een hoesje om mijn arm geplaatst. De oordopjes heb ik via de handleiding aangesloten op mijn mobiele telefoon, een simpele handeling met de bijgeleverde handleiding.

Mijn muziek stream ik altijd via Spotify. Na het instellen van mijn muzieklijst begon ik aan mijn rondje. De muziek werd helder en duidelijk afgespeeld. Daarnaast viel het me op dat ik andere geluiden van het verkeer nog goed mee kreeg. Ik kon zelfs praten met mijn dochter van vier die mee was op de fiets, als ik een dopje iets losser deed. En de oordopjes vielen niet uit. Aan de zijkant van de koptelefoon rechts zitten kleine knopjes waarmee je het volume kunt bepalen. Dit was wel wat lastig onder het lopen. Maar wanneer je even stopt, is dit zeer eenvoudig te bedienen. Eigenlijk heb ik direct in het begin voor het goede volume gekozen, zodat ik tussendoor niet hoefde te stoppen.

Na thuiskomst was ik eigenlijk erg enthousiast, ik kon eigenlijk nooit met dopjes lopen, omdat ik helemaal gek werd van het gewapper van de draadjes. Daarnaast vind ik het wel erg prettig om muziek te luisteren tijdens het hardlopen.

Waren er dan geen nadelen!? Op zich niet, echter ontkom je er niet aan wel altijd iets mee te nemen tijdens het lopen wat de muziek draait en aangesloten wordt op de oortjes. In dit geval een Iphone 7. Ik vind het zelf minder prettig iets om mijn arm te dragen tijdens het lopen, maar de muziek maakte veel goed. Er zullen ongetwijfeld gordels of systemen zijn voor om je middel waar net als bij de armband de telefoon gewoon stevig hangt. Eigenlijk was dit mijn enige negatieve punt, maar ook vrij persoonlijk! Ik ga ze dan ook zeker weer gebruiken! Nu nog op zoek naar een prettigere manier om mijn telefoon mee te nemen!

Het product en meer informatie kunt u hier vinden.