ReumaNederland kiest door corona voor Thuiscollecte

ReumaNederland kiest dit jaar noodgedwongen voor een Thuiscollecte. Thuiscollectanten die zich hebben opgegeven, collecteren van 22 tot en met 27 maart eenvoudig vanaf de bank met hun mobiele telefoon.

Met dit alternatief voor de deur-tot-deurcollecte hoopt ReumaNederland dit jaar toch een mooi bedrag op te halen. Geld dat hard nodig is voor levensveranderend onderzoek en baanbrekende oplossingen voor de meer dan 2 miljoen Nederlanders die dagelijks leven met de rem van reuma.

Jan-Willem Förch, directeur ReumaNederland: “Vorig jaar maart waren we het eerste collectefonds dat de stekker uit de collecte moest trekken. Twee dagen voor de start. Een enorme teleurstelling, voor al onze 40.000 trouwe vrijwilligers die normaal gesproken langs de deuren gaan. En zeker ook vanwege de inkomsten uit de collecte. Dit jaar hebben we helaas ook moeten concluderen dat langs de deuren gaan er niet in zit door de overheidsmaatregelen en signalen van vrijwilligers. Daarom hebben we een online collecte opgezet.”

Kom in beweging en geef!

ReumaNederland is blij dat zoveel mensen zich als thuiscollectant hebben opgegeven en willen helpen om toch van de collecte een succes te maken. “Dus als je een berichtje van een thuiscollectant krijgt, dan hoop ik dat je ons wilt steunen met een anonieme gift. Want de collecte blijft voor ons een erg belangrijke inkomstenbron in onze strijd tegen de rem van reuma”, aldus Jan Willem Förch.

Geven kan ook via www.thuiscollecte.nl

Deel dit artikel

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar boven
Scroll naar top