Op bedevaart naar Lourdes

10 t/m 18 september 2017 : 9-daagse busbedevaart naar Lourdes, een belevenis.

Lourdes, de plek waar hemel en aarde elkaar raken. Een bedevaart naar Lourdes zorgt er voor dat u het leven van alle dag weer wat gemakkelijker aankunt. De Nederlandse Lourdesbedevaart voor zieken (N.L.Z) organiseert al vele jaren in mei en september goed verzorgde reizen naar Lourdes. In 2017 ook weer met de bus, van zondag 10 t/m maandag 18 september. Deze busreis is een bedevaartreis met een toeristisch karakter, een reis met meerwaarde! Er worden onderweg mooie plaatsen bezocht, waaronder Metz ( kathedraal Saint-Étienne), Nevers – waar Bernadette ligt opgebaard en Beaune (Hospice uit de 15e eeuw) .

In Lourdes sluiten we op dinsdag aan bij de pelgrims die met andere bussen of het vliegtuig zijn gekomen. We doen mee met de officiële internationale- en de N.L.Z vieringen. Daarnaast zijn er vieringen met onze eigen groep en maken we een uitstapje naar de Pyreneeën. De bedevaart wordt begeleid door reis- hotelleider Jos van der Heijden uit Best en pastoor A. Verschure. ( beiden zijn al jaren vrijwilliger bij de N.L.Z bedevaarten)

Nadere informatie:
Reissom: € 830,— pp. opstapplaats Best of Knegsel.
volledige verzorging, op basis van 2-persoonskamer

Voor aanmelden en/of nadere informatie kunt u contact opnemen met:
Jos van der Heijden, tel. 06 – 18618903 / 0499 – 373779
e-mail: vwkn.lourdes@gmail.com
Het huis voor de Pelgrim (N.L.Z.) 043 – 321 57 15

na aanmelding wordt u bezocht door de reisleider Jos van der Heijden. Vooraf is er nog een kennismakingsbijeenkomst in Knegsel met alle deelnemers.

** Bijdrage zorgverzekeraar CZ: Cliënten van CZ met een medisch dossier kunnen onder bepaalde voorwaarden in aanmerking komen voor een fikse korting op de reissom.

** Mocht u in deze periode niet kunnen of liever met het vliegtuig gaan, neem dan contact op met het Huis voor de Pelgrim 043 – 321 57 15. Zij kunnen u nader informeren over alle data en andere bedevaarten.